Nema pravila. Dečko sa tamnim tenom i savršeno belim zubima može da nekontrolisano vitla svojim jezikom po vašim ustima. Zar nije logično da ako je lep, imao je mnogo devojaka, implicira da se lepo ljubi. Ne. Ili je bio sa previše devojaka koje ne znaju da se ljube, ili je suviše tvrdoglav i sve vreme furao svoje nekontrolisano vitlanje. Ukoliko vas spopadne želja da se sa ovim lepim mladićem i dalje ljubite, ali onako kako vi želite, vreme je da mu objasnite pravila, kako bi se igrao po njima.

Prvo što treba da uradite jeste da ako se desi milisekunda poljupca (onakvog kakvog vi volite), recite mu da obožavate kada vas tako poljubi.

Druga fora na koju možete da ga malo udaljite od sebe jeste da mu prstima prođete kroz kosu, a zatim mu nežno povučete glavu unazad, uhvativši mu usnu nežno, svojom.

Ako je jedan od onih lenjivaca koji vama puštaju da se igrate, ne radeći ništa, vreme je da mu objasnite da tako ne stoje stvari. Kažite mu nežnim glasom “Ovde”, i pokažite mu mesta gde želite da vas ljubi.

slika 131 Kako se to ljubiš, majke ti?

Vi postavljate pravila po kojima će se igrati

Većina preferira grickanje usana, ali amateri umeju da zagrizu prejako, pa dok se ljubite sa njim razmišljate da li vam je odvalio pola mesa sa usana. E, u prethodnim stavkama smo zaobilazili izgovaranje reči, ali više nije vreme za to, recite mu da bi mogao malo slabije to da radi, ili da ne koristi zubiće već samo usne.

Bez balavljenja, molim! U trenutku kada osetite da vas je malo zapljusnuo, prvo nikako ne izlazite na svetlo, a drugo malo manje akcijanja jezikom i biće bolje.

Izgleda da kada su bili mali neko ih je slagao da je gurnuti devojci jezik do grla totalno kul. Nežno mu zagrizite jezik i recite nešto poput “Smiri se”, ili već smislite sami, samo neka bude što manje uvredljivo.

Ono kada veš mašina radi 100 na sat, pa pokušavate da budete veš koji se vrti u njoj, ali vam ne ide od ruke, pa poludite. To je stvar ukusa, neko voli tako, a neko ne… Izustite kako god znate i umete da je vaš fazon upravo onaj suprotni, a da bi on mogao da ga ispoštuje.

Bilo šta što vam smeta može se rešiti potezom nežnog hvatanja za vilicu i pokretima sopstvenih usana, jer tako možda krene da prati vaš tempo i način ljubljenja.

Pokušajte na ove načine, ako ni ovo ne uspe, i ni tada ne shvati da mora da se prilagodi vama, vreme je da prestanete sa trudom…

Srećno!

Izvori fotografija: tumblr.com


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Comments