Alessandra Ambrósio

Još jedna jako ambiciozna i samouverena mlada dama, Alessandra Ambrósio, počela je sa časovima modelinga još sa 12 godina! Samo što je napunila 14, izabrana je za finalistu Elite Model Look takmičenja koje nije bilo prvo na kome je ostvarila odličan rezultat. Ostalo je, reklo bi se, istorija! Radila je sa mnogim brendovima kao što su Balmain i Dolce & Gabbana, ali je ipak najpoznatija po saradnji sa Victoria’s Secret. Kao Viktorijin anđeo, učestvovala je na 17 čuvenih modnih revija u organizaciji ovog brenda, a prošlogodišnji Victoria’s Secret Fashion Show bilo je njeno poslednje “anđeosko” predstavljanje.

Winnie Harlow

Winnie Harlow je “otkrila” Tyra Banks i to zahvaljujući Instagramu, a verujući da je ova devojka zaista nešto posebno, insistirala je da se prijavi za America’s Next Top Model. Winnie je zauzela šesto mesto po povratku u takmičenje nakon prvobitne eliminacije. Od tada, Winnie je rado viđen model na modnim revijama velikih brendova kao što su Marc Jacobs i Tommy Hilfiger, a ove godine će se po prvi put pojaviti i na već pomenutoj Victoria’s Secret reviji. Otvoreno i samouvereno govori o svom vitiligu, a učestvovala je i na TED Talk-u 2014. godine sa pričom pod imenom “My Story is Painted on My Body”.

Candice Swanepoel

Južnoafrička lepotica je takođe “otkrivena” slučajno – tokom kupovine na pijaci! Do trenutka kada je napunila 16 godina, već je učestvovala na najvećim modnim revijama u Parizu. Godine 2010. ušla je u krug Viktorijinih anđela, a do tada je u svoj CV već upisala brendove kao što su Fendi, Dolce & Gabbana, Michael Kors i Chanel. Godine 2018. je lansirala svoju liniju kupaćih kostima Tropic of C.

Comments