Chanel Iman

Iman uvek naglašava da je želela da bude model celog života! Nakon što je napunila 13 godina, sa tetkom je obišla neke od najpoznatijih agencija u Los Anđelesu, ne bi li pronašla onu savršenu za sebe. Nakon nekoliko nedelja potrage, potpisala je ugovor sa Ford-om. Godine 2010. je postala Viktorijin anđeo i bila deo nekoliko njihovih velikih kampanja. Osim toga, sarađivala je i sa brendovima kao što su Dolce & Gabbana, DKNY, Bottega Veneta, Ralph Lauren i mnogim drugim.

Rosie Huntington-Whiteley

Britanska agencija Profile Model Management “otkrila” je Rosie kada je imala 15 godina i tako je uvrstila u jedno od svojih novih lica. Njena prva revija bila je prilično velika i važna – bilo je to na Nedelji mode u Njujorku 2004. godine, za Vivienne Tam kolekciju. Iza nje je na desetine naslovnih strana, kao i kampanje za Givenchy, Dolce & Gabbana, Burberry i Balmain. Godine 2010. i Rosie je postala Viktorijin anđeo.

Lily Aldridge

Sa 16 godina, dok je učestvovala na školskom karnevalu, Lily je otkrivena kao novo lice koje definitivno može da bude deo modne industrije. Njena prva kampanja bila je za Abercrombie & Fitch. Od tada, Lily je učestvovala u kampanjama za rag & bone, Bobbi Brown, Coach, a kao Viktorijin anđeo je učestvovala na Victoria’s Secret Fashion Show svake godine.

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/winnieharlow

Ivana

Comments