Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Na sreću, ili žalost, živimo u kompjuterskom vremenu. Velika većina nas će svojoj deci moći da kaže samo da su se mama i tata upoznali preko interneta. Pitali smo ljude kako su se njihovi roditelji upoznali i zavoleli. Pročitajte vrlo interesantne odgovore.

Slika16 Kako su se smuvali mama i tata?

Jednostavno, ljubav

Ćale je dolazio kod drugarice, a njena cimerka je veoma sporo jela. On je mislio da je to zato što joj se dopada, pa hoće da ostane duže u sobi. Startovao je, i tako je to počelo. Posle se ispostavilo da keva jednostavno – jede sporo. (Fahrudin, 28)

Mama je videla tatu kako radi zgibove zakačen za štok od vrata u srednjoj školi. Nekoliko dana nakon toga su otišli na ekskurziju gde je opet, moja mama, rekla njegovom drugu da joj se sviđa “onaj sa loknama u hipi prsluku”. Moj tata se skroz zašuntavio i prve reči koje joj je uputio bile su: “Je l’ znaš možda koliko je sati?” Smuvali su se u diskoteci prvo veče na ekskurziji. Prvi poljubac je bio bolan sudar zubima. Nevertheless they lived happily ever after. (Kristina, 23)

Ćaleta šutnula riba pa je pitao drugaricu koju zna ceo život da ide s njim na ples. Keva se primila mislila da je stvarno. Posle je, valjda, i bilo. (Aksentije, 21)

Moja mama je bila medicinska sestra, radila je u noćnoj smeni u Urgentnom centru. U toku noći, došao je momak koji je imao saobraćajnu nesreću u kojoj je zamalo izgubio nogu. Bio je odvratan i sebičan… ali, zaljubio se u nju za to vreme koje je proveo u bolnici. Zavodio ju je tako što joj je pevao pesme koje je volela. (Branislav, 25)

Moji mama i tata su se upoznali na omladinskom sastanku. Nakon toga, kako nije bilo mobilnih telefona i razmene brojeva, odmah su se dogovorili da se nađu za koji dan. Moj tata je poveo druga sa sobom i tako zamrsio celu priču – mama se veoma dopala i tatinom drugu. Mama tatu tako nije shvatila ozbiljno, pa je čak u međuvremenu otišla u bioskop sa drugim dečkom. Tata je ipak bio uporan, trudio se da je osvoji i pokaže joj da mu se zaista sviđa i da mu je stalo. Jedne večeri, trebalo je sa svojim društvom da ode u vikendicu na nekoliko dana. Mama ga je slučajno srela u parku i začuđeno pitala otkud on tu i zar nije u vikendici. Naravno, glumila je opasnu ribu i pravila se da je ne dotiče to što ga je videla. Tata joj je prvo napričao laži, a zatim ipak priznao da je ostao kako bi video nju. Mama je tada otkrila svoja prava osećanja i te večeri je počela ljubav koja traje i dan-danas. (Kristina, 21)

Moji mama i tata su slučajno putovali istim kolima u Italiju. Moj tata i mamin brat bili su ortaci. Prilikom tog putovanja tatin pasoš je misteriozno završio u rukama moje mame. Tata i danas tvrdi da je ona to sve planski odradila. Elem, morao je da je vidi ponovo kako bi vratio pasoš, a tako se dalje rodila i ljubav, a zatim i troje dece! U braku su 23 godine i sjajni su skupa. Divni! (Mici, 22)

Moji otac i majka su se upoznali na veoma specifičan način, tačnije, simpatije su postojale, ali ni jedno ni drugo nisu smeli da priđu prvi, pa je tetka sve izorganizovala. Naime, otac, zatvoren i brz na rečima, kakav je uvek i bio, otišao je na nagovor moje tetke da se upozna sa mamom u nekom kafiću kod Botaničke bašte. Budući da je upoznavanje bilo usko povezano i pristankom na brak, samo joj je rekao “Vidi, ti znaš zašto smo ovde. Ako hoćeš reci, a i ako nećeš, takođe reci. Mislim, da ne gubimo vreme, u četiri igram utakmicu na Poletu.” Naravno, mama je rekla da, i naravno, tata je stigao na utakmicu. (Steva, 26)

Moj otac i majka nemaju baš zanimljivu priču, ali zato baka i deka imaju. Oni su se oduvek poznavali zato što su bili komšije. Moja baka je imala četrnaestoro braće i sestara, i nikada nisu imali dovoljno hrane za sve. Moj deka je pomagao njenoj porodici, a kada je majka napunila 18 godina – venčali su se. (Ivana, 30)


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Editors choice