Lav

Uništavaš svoj život potiskujući svoje emocije i smatrajući ranjivost slabošću. Lavovi su odlični u pretvaranju da ih ništa ne uznemirava i ne dotiče. Tvoje emotivne potrebe su na sporednom mestu u tvom životu, ali ako preteraš sa zatvorenošću, doći će vreme usamljenosti koje će ti naplatiti za taj oblik egocentričnosti. Slabost je poricati emocije (ne suočavati se) a ne priznati sebi (i drugima) svoju ranjivost.

Devica

Uništavaš svoj život prevelikom strogošću prema sebi. Ti si velikodušna i drugi te vole zbog toga, ali u tebi takođe postoji svest da će oni uvek očekivati da ih staviš ispred sebe i da ti ne možeš uvek da ispuniš njihova očekivanja. Ti se stalno preispituješ i uvek nalaziš da ne postižeš dovoljno i da možeš bolje – u odnosu na sebe i u odnosu na druge. Ali radije ćeš izneveriti sebe, nego druge.

horoskop 3 5 Kako svaki horoskopski znak sebi nenamerno uništava život?

Vaga

Uništavaš sebi život nastojeći da svima udovoljiš. Voliš da te vole i ne možeš da odoliš tome. Ti si najljubaznija, najšarmantnija, najdelikatnija, najpažljivija i najtoplija osoba na svetu, jer tebi to uopšte nije teško i svojim kvalitetima prosto zavodiš sve oko sebe. Nije teško očarati ih. Ali, gde si ti u svemu tome? Ponekad se izgubiš u svojoj ulozi najbolje osobe na svetu, ignorišući to unutrašnje nezadovoljstvo i trudeći se još više, nastojeći da inspirišeš nekoga da ti uzvrati, a to ne uspeva. Ne moraju svi da te vole, niti su svi u stanju da te vole onako kako zaslužuješ.

Škorpija

Uništavaš svoj život misleći da ne zaslužuješ ljubav. Bolje ti je u samoći, nikoga ne povređuješ, niko te ne povređuješ, nema drame, bola i razočaranja. Ali to je sve potpuno suprotno od onog što Škorpija može, želi i potrebno joj je. Ta strast i posvećenost zahtevaju partnerstvo, Škorpija nije usamljeni jahač, a drama, bol i razočaranje su deo njenog unutrašnjeg života, u vezi ili van nje. Jer Škorpija je tvrdoglava i ne oprašta. Čak ni sebi, iako drugi misle da vam sebičnost glatko ide.

Comments