Strelac

Strah je ono što uništava tvoj život – zamrzavanje u mestu i nepreduzimanje akcije. Jer između imenica Stralac i akcija stoji znak jednakosti. Nemoguće je biti Strelac i biti statičan i nepomičan, a biti zadovoljan svojim životom. Kao i većina ostalih znakova, ti uništavaš sebi život suprotstavljajući se svojoj prirodi, a ako nešto može da te parališe i spreči da delaš, to je strah. Osnaži svoju hrabrost kroz ludost i opuštenost, to će ti pomoći da prevaziđeš strahove.

Jarac

Uništavaš svoj život verujući da će te nadmetanje sa drugima nekuda odvesti. Ambiciozni Jarčevi vole da se takmiče i pobeđuju, da u svemu budu bolji i uspešniji od drugih. I zato često propuštaju suštinu, a to nije dostizanje cilja, nego uživanje na putu do cilja. Ako postoji previše usredsređena i fokusirana osoba, to ste vi. Zaboravljate da usporite, da se opustite i uživate, da život nije takmičenje i da zapravo nikud i ne žurite toliko.

horoskop 2 5 Kako svaki horoskopski znak sebi nenamerno uništava život?

Vodolija

Uništavaš sebi život dozvoljavajući da prošlost utiče na tvoju budućnost. Vodolije nisu u stanju da oproste sebi i nose nepotreban prtljag koji opterećuje ne samo njih, nego i sve bliske osobe, a naročito nove sa kojima je budućnost moguća, ukoliko otpuste prošlost. Kažnajvajući sebe zbog propusta u prošlosti, kažnjavaš i one kojima je stalo do tebe i uskraćuješ sebi sreću.

Ribe

Uništavaš sebi život birajući pogrešne ljude. Mešajući svoju saosećajnost sa ljubavlju, verovatno ćeš izabrati baš onu osobu kojoj uopšte ne možeš da pomogneš, a koja će ti zagoračavati život svojim toksičnim navikama i energijom. Ribe su najsklonije samokažnjavanju od svih znakova i ako veruješ da ne zaslužuješ bolje ili da treba da podnosiš posledice svojih loših izbora (za kaznu) mazohizam će preovladati.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2017!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com
Brankica Milošević

Comments