Samokažnjavanje je karakteristično za Vodolije i Ribe, Rakovi i Device stavljaju druge ispred sebe, Blizanci ne znaju šta hoće…

Ovan

Uništavaš svoj život kad dozvoljavaš sebi da boraviš u zoni negativnosti. Tvoja energičnost i temperament imaju istu snagu i kad te obuzme negativnost, strah, nezadovoljstvo. Ako takav period potraje, ljudi će pobeći od tebe, pokušavajući da se zaštite i da ne budu apsorbovani snagom tvoje negativnosti.

Bik

Uništavaš svoj život kad mu se ne predaješ u potpunosti. Bikovi imaju potrebu da kontrolišu sve oko sebe, a kad stvari ne idu kako su oni hteli i planirali, udaljuju se od bliskih osoba i isključuju ih iz svog života. Najteža stvar za tebe je da naučiš da ne možeš da kontrolišeš ljude i situacije i da ne može sve da se odvija glatko. Da se prepustiš struji života i da prihvataš ono što ti ona donosi. I da uživaš u tome.

horoskop 1 5 Kako svaki horoskopski znak sebi nenamerno uništava život?

Blizanci

Uništavaš svoj život mirenjem sa situacijom. Pomiriš se sa stanjem u ljubavi, jer ne znaš tačno šta želiš, sa poslom, jer te mrzi da tražiš ono što bi te ispunilo, sa životom, jer se bojiš promena. I zato što na taj način postupaš suprotno svojoj radoznaloj, dinamičnoj i promenljivoj prirodi, zbog tvog nezadovoljstva trpe tvoji bliski, oni koji te vole i do kojih ti je stalo.

Rak

Uništavaš svoj život tako što stavljaš druge ispred sebe. Voziš se na emotivnom rolerkosteru i sve primaš k srcu. Kad upoznaš nekog za koga ti se učini da je prava osoba, toliko mu se posvetiš, da počneš da ga voliš više nego sebe. Lako je izgubiti se u ljubavi, ali pazi da se ne izgubiš potpuno.

Comments