Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/2

Oni možda površno ocenju, bivaju zavedeni izgledom, ili prosto ne biraju, kad im je stalo do seksa. A mi želimo da budemo cenjene na svim nivoima, da ih zavedemo svojom ličnošću, kao i lepotom i želimo da budemo izabrane.

Međutim, koliko god nama delovali površno i pohotno, muškarci vrlo dobro tumač signale koje primaju i odmah prave razliku – da li ih neka žena privlači samo fizički, ili izaziva u njima dublje interesovanje.

To znači da smo mi odgovorne za slanje signala – a oni za tumačenje. Ovo su ponašanja koja oni shvataju kao poziv na neobaveznu zabavu.

Prenaglašena seksualnost – u svakom smislu. Ako pristanete na “vruće” razgovore i slobodno pričate o svojim seksualnim sklonostima i apetitima, muškarac vašu slobodu neće shvatiti filozofski, nego praktično. To znači da ima “zeleno svetlo” i u skladu sa tim, ponašaće se slobodno i neposredno. Tako će vas posmatrati i ako ste suviše izazovno obučeni – ako svoje “prednosti” pakujete tesno i ističete (noge, grudi, zadnjica), vi podstičete kod muškarca vizuelni doživljaj, a oni su, poznato je, vizuelni tipovi. Neće vas shvatiti ozbiljno, ako izgledate suviše izazovno, razgolićeno, agresivno. Biće žestoko zaintersovan da vas osvoji, ali to osvajanje se ne odnosi na vaše srce, nego na svlačenje vaše oskudne odeće. Mnogo ćete bolji utisak ostaviti ako se oblačite prikladno, uredno i elegantno – tada je vaša seksualnost pre svega prirodna i ženstvena, a to se ne može sakriti – nego da svoju seksualnost ističete provokativnim oblačenjem.

Takođe, poruku o svojoj dostupnosti šaljete i kada muškarcu suviše povlađujete, slažete se sa svim što kaže, upućujete mu komplimente i tretirate kao božanstvo. Ovo sigurno prija muškom egu i ohrabruje ga da se šepuri i da se dobro oseća u vašem društvu, ali na podsvesnom nivou, njegovo interesovanje za vas seže samo do kreveta. Njega ne zanimaju vaše dubine (jer mu niste ni nagovestili da ih možda imate, samo ste mu pružili ogledalo za njegov ego i samozadovoljstvo), nego osećanje pobede i trijumfa.

Editors choice