Dok se bavite sportom. Uh. U mom slučaju najspornije mesto za upoznavanje. Mada to može biti idealna prilika da upoznate zgodnog sportistu koji je zainteresovan za sport koliko i vi (osim ako se kao ja ne bavite sportom kako biste se nakako oslobodili onog keksa iz prethodnog pasusa, koji se nataložio na vašim kukovima). Mada, nisam sigurna da bih dok trčim bila u stanju da dok se borim za dah  izgovorim i svoje ime, a kamoli da nekog šarmiram svojim poznavanjem ruske književnosti. Mada, jednom sam upoznala jednog bucka, koji mi je dobacivao kako previše sporo trčim. Hm, mogu li da vam kažem da sam promenila terimin u kom idem na trčanje.

Gde upoznati decka Kako upoznati normalnog muškarca u ovom gradu?

Ostala mesta. Uvek sam mrzela ove kategorije, jer autor tu stavi sve što nije znao kako da razvrsta. To je kao kad je na ispitu, tačan odgovor “ništa od navedenog”. Dakle, verovatnoća da potencijalnog upoznate na mestu zvanom “ostala mesta” jer vrlo velika, jer tu spada sve živo, mada su neka po mom mišljenju vrlo neodgovarajuća – od biblioteke (tu sam pored višegodišnjih poseta upoznala samo šezdesetogodišnjeg bibliotekara), preko koncerta (koliko ih uopšte posećujete godišnje), mora (jes’ pa da se zaljubite u nekog ko živi 200km od vas) itd.

Verovatno sad mislite, kakav je ova namćor, nije ni čudo što nikog nije upoznala na ovim mestima. Da ne bude zabune, prava sam suprotnost nadžaku, ali ne mogu bez sarkazma da čitam ove tako popularne vodiče za singl devojke. Mislim, da je najbolja opcija da budete raspoloženi i šarmantni kao što to i inače jeste, i naravno da izađete iz kuće jer vam niko neće doći na kućnu adresu. Možda upoznate nekog baš na putu do autobuske stanice.


Holi Golajtli je nepopravljivi optimista sa namerom da svoje snove i ciljeve uvek sprovede u realnost. Iako je kao životni poziv odabrala da bude psiholog, ne, ne može biti vaš lični psihoterapeut. Netalentovana za sport, ali sa talentom da celu noć igra u potpeticama od 10cm. Voli pivo sa borovnicom, Kosančićev venac, miris lipe u proleće, klizanje, crne haljine, kafanu, džentlmene, šiš u tri ujutru, karaoke, češkanje, tursku kafu bez šećera, knjige i da stalno nešto menja.

Comments