Svako od nas želi da bude dobar u krevetu. I sasvim je jasno da želite da vam partner steže vilicu od zadovoljstva doživljavajući najintenzivniji orgazam! Ali, znati kako biti dobar u krevetu ne znači uvežbavati poze u seksu ili se savijati ovako i onako, pokušavajući nove poze koje ste pročitali iz neke knjige. Morate da zapamtite da pored sebe imate partnera koji mora da bude zadovoljen, i ujedno morate da zadovoljite i sebe. Dobar seks nije samo napred-nazad, radi se o seksualnoj auri i vibracijama koje oboje morate da stvorite oko sebe. Ako se oboje osećate strastveno i seksi, i sam seks će biti sjajan!

Kako biti dobar u krevetu?

Da biste bili dobri, morate da uzbudite partnera i sebe svaki put kada se spremate da uskočite u krevet. Morate da budete opušteni u vezi sa onim što radite, a partner mora da se uzbudi time što radite, kao što i vi morate da se uzbudite od onoga što on/ona radi.

Izgledajte dobro u krevetu

Umesto što ćete obući staru, ispranu majicu i neki bezvezan veš, obucite nešto u čemu se osećate privlačno. Uzbuđenje počinje od onoga što vidimo, pa se potrudite da izgleda dobro za osobu sa kojom spavate. I zapamtite ovo: što bolje izgledate pred sam seks, to će seks biti bolji!

Pročitaj tekst – Dr LoveMaker: 5 pouzdanih znakova da je dobar ljubavnik

s11 Kako uvek biti savršen u krevetu?

Seks je užitak dvoje ljudi, i uvek gledajte da ugodite drugoj strani

Osećajte se seksi i atraktivno

Ako uživate u tome kako sami sebi izgledate, uživaćete i tokom seksa, a i vaš partner. Vođenje ljubavi uključuje dve osobe, pa ako je vama neprijatno kako izgledate, ni vaš partner neće biti naročito uzbuđen. Ljudi nemaju loš seks jer ne mogu da ovlaže ili imaju erekciju. Imaju loš seks zbog seksualnih vibracija koje nisu ok. Ako se vi osećate seksi privlačno, uživaćete u tome što neko drugi može da vidi seksi osobu unutar vas!

Comments