Guraće te od sebe

On zna koliko je strašan, jer je i sam sebi nepodnošljiv. On sebe ne voli i ne zna zašto bi ga ti volela. Ipak, on želi da bude prihvaćen i voljen takav kakav je i stalno će te iskušavati svojim pokušajima da te obeshrabri i odgurne. To što ostaješ i ne odustaješ, za njega je možda jedini shvatljiv i vidljiv dokaz da ga voliš i da ti je stalo.

Biće puno loših dana

Biće ti teško da ga gledaš bezvoljnog i praznog, kako ne može ni da ustane iz kreveta, ni da bilo šta učini za sebe, krivićeš sebe što ne možeš ništa da učiniš da mu pomogneš, ali ne treba to da činiš. To nije ni tvoja, ni njegova krivica. Najbolje što možeš da učiniš je da budeš tu, da ga držiš i da mu budeš oslonac. Proći će. Ali će se opet vratiti.

View this post on Instagram

PSA🗣

A post shared by Sad Girls Club (@sadgirlsclub) on

Naučićeš da ceniš dobre dane

Kada je dobro, biće najbolje i dobri dani će svojom ispunjenošću nadmašiti loše dane. Daće ti snagu da nastaviš da veruješ i ulažeš u svoju ljubav. Daće ti odgovor na pitanje koje će ti se nametati tokom loših dana – šta ti to uopšte treba u životu?

Biće to emotivni rolerkoster

Usponi i padovi, srce u grlu, želja da vrištitš, strah i uzbuđenje. Biće dramatično, biće užasno, biće uzleta do zvezda i padova u crnu rupu bez dna. Depresija tvog partnera čini često nepodnošljivim, ali isto tako mu daje dubinu u kojoj ćeš pronaći osećanja i povezanost kakvu nisi poznavala ranije. Biće to napeta vožnja, koja zahteva hrabrost, veru i prepuštanje, ali biće to vožnja tvog života, koju ne bi menjala za bilo šta drugo.

Brankica Milošević

Comments