Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Da li voliš da mu okreneš leđa, da dominiraš ili da budeš ukroćena – to su standardi koje iskazuješ u krevetu. Međutim, postoje razne varijante tih poza, koje imaju veoma zanimljiva tumačenja, često vrlo tačna. Da li se pronalaziš u ovim pozama i njihovim tumačenjima?

Lenja kuca

Ne kučka, nego baš kuca. To je kad te uzima otpozadi, ali ti nisi podignuta na sve četiri, nego ležiš na stomaku i podižeš ka njemu zadnjicu koliko god možeš. Ova poza ume da bude veoma uzbudljiva i prisna, a naročito je vole devojke koje vole da usreće svog partnera, odnosno, koje uživaju u davanju. Ali to nipošto ne znači da si pasivna i potčinjena, nego da si dovoljno pametna i osetljiva da znaš kada je njegovo zadovoljstvo u vezi najvažnije, jer ćete od toga imati dobrobit kao par. Ti umeš da staviš sebe na drugo mesto, odnosno, da sačekaš i da se ne guraš i da pustiš partnera da ti pomogne da dostigneš svoje ciljeve.

seks 1 1 Kakva si u vezi, sudeći prema tvojim omiljenim pozama?

Editors choice