Nikada nije dobro menjati sebe da bismo udovoljili željama i očekivanjima muškaraca, ali je zabavno čuti i videti šta najpoznatiji i najseksepilniji poznati žele u ženi. Prevarili ste se ako ste mislili da je u pitanju savršeno izvajano telo – što je lepo čuti za nas obične devojke. Pogledajte nekoliko izjava zvezda o svojoj ženi iz snova.

Američki glumac Kris Evans (Christopher Robert Evans), poznat po ulogama u filmovima “Osvetnici” (The Avengers), “Kapetan Amerika: Prvi osvetnik” (Captain America: The First Avenger) i “Sunce” (Sunshine) kaže da je ono što ga privuče nekoj ženi spremnost da pokaže svoje emocije.

“Volim žene koje postanu emotivne kad vide bebu ili kuče. Upoznao sam neke neverovatno kul žene koje su jake, ali žena koju oženiš mora da bude veoma nežna”, kaže Kapetan Amerika.

SLIKA 28 Kakve žene žele najpoznatiji holivudski muškarci?

Romantik u duši

Sa druge strane, glumcu koji je ostao upamćen po ulozi u seriji “Tračara” (Gossip Girl) Penu Bedžliju (Penn Badgley) romantika nije ni pala na pamet. Sušta suprotnost Krisu. Njega privlače žene koje su nezavisne od muškaraca, koje su samosvesne i otvorene za priču o seksu.

Na pitanje kakva je njegova žena iz snova odgovorio je:

“To je veoma teško pitanje. Neko ko je samouveren i ko vlada svojom seksualnošću.”

SLIKA 37 Kakve žene žele najpoznatiji holivudski muškarci?

Pen se odlučio za snažnu i samouverenu ženu

Comments