#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kampanja “Drama u taksiju” dobitnik nagrade “Naj viral” na manifestaciji “mt:s Noć Reklamoždera”

Kampanja “Drama u taksiju” dobitnik nagrade “Naj viral” na manifestaciji “mt:s Noć Reklamoždera”

Kampanja Jugoslovenskog dramskog pozorišta „Drama u taksiju“ koju je osmislila i realizovala kreativna agencija „McCann Beograd”, dobitnik je nagrade „Naj viral” na manifestaciji „mt:s Noć Reklamoždera”, koja je održana tradicionalni 15. put u beogradskom Centru Sava.

Nekoliko Beograđana doživelo je uzbudljivu vožnju, ne sluteći da su zapravo publika jedinstvene pozorišne predstave izvedene „jedan na jedan”. Glumci Jugoslovenskog dramskog pozorišta prerušeni u taksiste na zabavan način su prepričavali siže poznatih dramskih komada, promovišući na taj način pozorište. Kampanja je izazvala pozitivne reakcije javnosti, o čemu svedoči preko 800.000 pregleda na YouTube kanalu.

Kampanja „Drama u taksiju” dobitnik nagrade „Naj viral” na manifestaciji “Noć Reklamoždera”2 Kampanja Drama u taksiju” dobitnik nagrade Naj viral” na manifestaciji mt:s Noć Reklamoždera”

„Međunarodne nagrade i priznanja od strane struke koja smo dobili za kampanju „Drama u taksiju” nam mnogo znače, ali posebno nam je drago to što smo dobili nagradu baš od onih kojima je naša kampanja bila namenjena i koji su, uostalom, i najzaslužniji za njen uspeh – od publike. Nadamo se da će ta ista publika, ukoliko već nije, postati i pozorišna publika, zahvaljujući upravo našoj kampanji”, izjavio je Nemanja Stanković, copywriter u agenciji „McCann Beograd“, posle preuzimanja nagrade.

Kampanja „Drama u taksiju“ na ovogodišnjoj reviji najboljih kampanja „BalCannes“ našla se u finalnom izboru 25 najboljih regionalnih kampanja, a dobila je i nagradu „SoMoBorac“ za viralni block buster koja se na Weekend Media Festivalu dodeljuje najboljim kampanjama u oblasti digitalnih  medija i društvenih mreža.

„World Tour“ nagrada za domaću reklamu pripala je kampanji „Kada voziš, parkiraj telefon“ koju je kompanija Telekom Srbija realizovala u saradnji sa Upravom Saobraćajne policije MUP-a Srbije, Srpskim komitetom za bezbednost saobraćaja, a koju je osmislila agencija „McCann Beograd“.

Editors choice