Dok se kraljevska porodica okuplja u Vindzoru u Engleskoj da proslavi predstojeće venčanje iz bajke princa Herija i Megan Markl, E! će kontinuirano izveštavati sve u vezi sa kraljevskim venčanjem uz kulminaciju kada se desi srećan događaj koji je proglašen za događaj godine. U subotu 19. maja u 11:00 počinje prenos uživo direktno iz dvorca Vindzor, E! Live From The Royal Wedding, sa ekspertom za popularnu kulturu Đulijanom Rančić, uz stilistu poznatih ličnosti Breda Goreskija, stručnjaka za kraljevsku porodicu za kanal E! i glavnu dopisnicu Melani Bromli i E! UK televizijsku voditeljku Saru Džejn Kroford.

Oni će gledaocima kroz pet sati programa prikazati neočekivane i neverovatne mogućnosti živog prenosa sa različitih lokacija. Kao finale svega, emitovaće se E! Royal Wedding Rundown, jednosatni prikaz venčanja i celog istorijskog događaja, 20. maja u 22:00. Ovaj poseban dan emitovanja uživo produciraće Wilshire Studios.

Vencanje Princa Harija pozivnica 1 Kanal E! vas poziva na najznačajniji događaj godine uz detaljno praćenje kraljevskog venčanja

E! News će takođe imati priloge i izveštavanja posvećena kraljevskom venčanju tokom cele nedelje dok se očekuje ceremonija, a ekspert kanala E! za kraljevsku porodicu Melani Bromli imaće detaljna uključenja uživo iz Londona i Vindzora, uz novosti koje stižu iz minuta u minut u vezi sa princom Herijem i Megan, završno sa finalnim pripremama za ovo veliko venčanje, a sve to očekuje gledaoce od 15. do 18. maja u 13:00 i 23:00. na E! News. Pored toga, E! News izveštavanje prikazaće detaljnije ove moderne popularne plemkinje, njihove romanse, i doneće fanovima sve detalje očekivane proslave.

Omiljen među fanovima, E! News Instagram Stories, takođe će biti posvećen izveštavanju sa kraljevskog venčanja, prikazujući nove, pomalo komične i vrlo kratke najvažnije detalje sa ovog događaja. Fanovi mogu da prate svakog dana kako se događaj priprema i da dobiju ekskluzivni uvid “iza scene” na E! News sajtu i @enews društvenim mrežama (Instagram, Twitter i Facebook) kao i na @e_news Snapchat nalogu.

Kompletan raspored:

15-18. maj u 13:00 i 23:00

Prethodeći ceremoniji, Daily Pop i E! News emitovaće posebna uključenja uživo u vezi sa kraljevskim venčanjem tokom cele nedelje a specijalni dopisnik kanala E! i stručnjak za kraljevsku porodicu Melani Bromli imaće detaljne izveštaje iz Engleske, iz Londona i Vindzora, uz svakodnevne nove informacije o princu Heriju i Megan dok se pripremaju za veliko venčanje. Pored toga, E! News će doneti fanovima brojne detalje sa ove vanserijske proslave.

 

19. maj u 11:00

E! Live From the Royal Wedding – petosatno uživo izveštavanje sa venčanja, uz voditelje-eksperte za popularnu kluturu, među kojima su: voditeljka Đulijana Rančić, modni stilista poznatih ličnosti Bred Goreski, glavni dopisnik E! kanala i ekspert za kraljevsku porodicu Melani Bromli, i E! UK TV voditeljka Sara-Džejn Kroford.

20. maj u 22:00

E! Royal Wedding Rundown, jednosatna emisija sa prikazom najznačajnijih detalja sa venčanja, prateći uživo E! izveštavanje sa ovog istorijskog događaja.

Digital & Social

Omiljen među fanovima, E! News Instagram Stories, takođe će biti posvećen izveštavanju sa kraljevskog venčanja, prikazujući nove, pomalo komične i vrlo kratke najvažnije detalje sa ovog događaja. Fanovi mogu da prate svakog dana kako se događaj priprema i da dobiju ekskluzivni uvid “iza scene” na E! News sajtu i @enews društvenim mrežama (Instagram, Twitter i Facebook) kao i na @e_news Snapchat nalogu.

GettyImages 881832042 copyright 2017 Max MumbyIndigogetty 1 1 Kanal E! vas poziva na najznačajniji događaj godine uz detaljno praćenje kraljevskog venčanja

copyright 2017 Max Mumby/Indigo/getty za Getty Image

O NBCUniversal International Networks

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na 165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel.

Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja kanalima CNBC i NBC News.
NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja.

NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

O Wilshire Studios

Wilshire Studios razvijaju i produciraju različite formate originalnih programa za više platformi, uz nagrađivane producente i inovativne kreativce koji donose zanimljiv sadržaj u rijaliti i drugim formatima. Od čuvenog E! formata “Live from the Red Carpet”, USA Network “The Cromarties” i Oxygen “Mysteries and Scandals”, do “Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers for Oxygen” i premijere “People’s Choice Awards” na E!, Wilshire Studios produciraju serije koje su informativne, sveže, uzbudljive i zabavne. Wilshire Studios je studio namenjen mreži NBCUniversal Cable Entertainment.

Comments