Hot topics

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

1/2

Bilo je potrebno čak devet sezona najpopularnijeg rijalitija na svetu koji je proslavio porodicu Kardashian, da bi se istoj priključio i Kanye West.

Kanye se pojavljuje u Keeping Up With The Kardashians od sedme sezone kao dečko Kim Kardashian, u devetoj sezoni smo svi bili svedoci spektakularnog venčanja, a sada, po prvi put u šesnaestoj sezoni ovog rijalitija možemo gledati Kanyea kako i daje mini intervjue koji objašnjavaju situacije koje se dešavaju na ekranu.

View this post on Instagram

Here’s to KimYAY! 🥂 #KUWTK

A post shared by Kardashians on E! (@kuwtk) on

Svi se verovatno trenutno pitaju, šta je to moralo da se desi da bi se Kanye našao u punom formatu na malim ekranima svake nedelje? Poznati reper je istakao u prvoj epizodi nove sezone kako ga je na ovaj čin inspirisao Disney crtani film The Incrediblesjer se on oseća kao superheroj.

Kim je, nakon što je prva epizoda emitovana, uzela inijacitivu i objasnila kako je došlo do toga da se Kanye pridruži kompletnoj ekipi.

“Bilo je veoma smešno, jer smo gledali crtani film “The Incredibles”, i oni su imali deo gde daju kao mini intervjue gde objašnjavaju svoje postupke i Kanyeu se to mnogo svidelo, pa je poželeo da to uradi u rijalitiju”, rekla je ova zvezda za ET i dodaje još: “On stvarno može jako dugo da priča… Objasnila sam mu da uvek možemo da skratimo sve što ispriča, i da isečemo sve što ne treba da se čuje, tako da ima zeleno svetlo da može da otvoreno priča o svemu. Pitao me da li je to kao neki intervju, pa sam mu objasnila da nije, da samo mora da objasni situaciju iz svog ugla gledanja zbog gledalaca kraj malih ekrana, koji nisu najbolje možda ispratili sve situacije, da bi sve imalo malo više smisla. Nakon što sam mu to objasnila sve mu je bilo jasnije”, završava Kim.

Editors choice