5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/2

Postoje razlike između muškog i ženskog mozga, neuronskih veza i puteva, percepcije, zaključivanja… Naravno da smo pre svega ljudska bića i da su sličnosti ono što nas povezuje, ali potrebno je da budemo svesni tih razlika i da ih uzmemo u obzir – tako ćemo se manje nervirati kad se jednostavno ne razumemo, kad nam oni prebacuju žensko razmišljanje, a mi njima muško. Ovo su dakle, uobičajene karakteristike muškog uma.

Ne primećuje detalje

Muškarac je sklon da ne primeti haos u stanu, da ne vidi ono što traži i što mu treba, a pred nosom mu je, pa ne treba da se čudiš kad ne primeti nešto što je za tebe upadljivo. Promena rasporeda u sobi, nova frizura, novogodišnji ukras na ulaznim vratima – ništa on to ne primećuje, dok mu ne skreneš pažnju. Razmisli – ovo je odlična osobina. To znači pre svega, da on ne primećuje tvoje sitne telesne nesavršenosti koje te čine nesigurnom u krevetu, a i da će mu verovatno promaći tvoje nove cipele i čizme na koje si spiskala bogatstvo.

❤️❤️

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Muški um voli kontrolu

Možda je on blag čovek, koji ne preuzima inicijativu i ne nameće svoje stavove i mišljanja, ali on ima u svojoj glavi raspored stvari na čije menjanje ne pristaje i ogorčeno će se braniti, ako mu dirneš u oblast njegove kontrole. Možda je samo daljinski upravljač u pitanju, ili mesto gde mu stoji piksla i upaljač, ili papuče, ili tako neka sitnica. Ali, osim navika, ima tu i nekih stavova i očekivanja, koja ćeš prosto morati da prihvatiš, ispuniš i poštuješ. Svi smo mi malo (ili malo više) opsesivno kompulsivni u nekim stvarima.

Editors choice