– Ono sto je najvažnije za mene u profesionalnom smislu je da ću u 2018. godini izbaciti svoj album prvenac. Pet godina sam prisutna na sceni i do sada sam izbacivala samo singlove, ali već godinu dana u nazad aktivno se bavim novim albumom, tako da već u prvim mesecima 2018. godine očekujte novu muziku od mene.
– U 2018. ću definitivno više računa voditi o zdravlju, jer sam shvatila da zaista nije floskula nego istina kada kažu ‘zdravlje je najvažnije’. Prethodne godine sam zaista puno radila, gotovo da nije bilo slobodnog vikenda, te sam zdravlje stavila u drugi plan, ali u 2018. ću svakako da posao i zdravlje držim u balansu i ne dozvolim da zdravlje trpi zbog poslovnih obaveza.

– Trudiću se da što više slobodnog vremena provodim sa svojim prijateljima i dragim ljudima. Mislim da je novo vreme donelo i novi stil života i da smo svi non stop u nekom haosu i da ne stižemo da se posvetimo dragim ljudima dovoljno, te sam odlučila da ću u godini koja je pred nama nalaziti vreme i našin da se kvalitetno posvetim ljudima bez kojih ne bih mogla. 

– Kada je ljubav u pitanju ne postoje radikalne odluke koje ću doneti. Status u kom sam ušla u 2018. planiram da zadržim tokom cele godine, a sigurna sam i tokom narednih koje će tek doći.
– Poslednja odluka za 2018. je da ću vam svakako cešće dolaziti i da ćemo raditi još mnogo zanimljivih editorijala, jer fotografije koje sam napravila kod vas spadaju u jedne od omiljenih koje sam ikada napravila u karijeri.

Koristim jos jednom priliku da pozdravim celu redakciju WANNABE magazina i poželim vam svima najuspešniju godinu do sada, a kako ste završili 2017. godinu sigurna sam da ćete uspehom nadmašiti moju želju!
keti wannabe1 Katarina Grujić: Moje novogodišnje odluke

Fotograf: Miomir Milić

Odeća: p1 concept store

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments