Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Ovaj film je prvi na mnogim listama pod kategorijom: Najlepši ljubavni film svih vremena. “Kazablanka” (Casablanca) je verovatno više poznat vašim roditeljima nego vama. Snimljen polovinom prošlog veka, osvajao je srca mladih kao što nas danas osvajaju ljubavni filmovi visoke produkcije.

Drugi svetski rat. U glavnim ulogama Hemfri Bogart (Humprhrey Bogart) i Ingrid Bergman (Ingrid Bergman). Glavnu glumicu ne možemo baš zavoleti s obzirom na to da je sedela na dve stolice. Ipak, sve što nam se kod nje ne dopada na najblistaviji način uspešno nadoknađuje neprevaziđeni Bogart. Treba da zapamtite dva trenutka ovog filma – kada Ilza (Ingrid) priznaje Riku (Humprhrey) da ga i dalje voli, i kada on nju ispraća na avion sa njenim mužem, koga je glumio Pol Henrid (Paul Henreid), uprkos ljubavi koju oseća prema njoj. Tako spasava njen život, ali je više nikada ne vidi.

casablanca2 Kazablanka: Crno bela ljubavna priča

Ostaje samo sećanje na jednu veliku ljubav

Šta možemo da zaključimo? Ukoliko vas je neko pustio da odete daleko, ili sa nekim drugim, ne znači da vas ne voli. Možda je to samo znak da je ljubav veća nego što ste pomislili da ikada može biti.


Ivana Vukić se školuje za posao novinara. Jedna je od retkih koja obožava svoju buduću profesiju. Ne može da zamisli dan bez ljubavi, dragih ljudi, svog hrčka i fakulteta. Nadahnjuje je muzika Yann-a Tiersen-a, drame Biljane Srbljanović i dokumentarci. Želja joj je da jednog dana osnuje humanitarni fond i da stekne toliko iskustva kako bi definisala životnu filozofiju poput one Meše Selimovića u knjizi “Derviš i smrt”. “Čovek je proklet i žali za svim putevima kojima nije prošao.”

Editors choice