Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kaži mi, kaži, kako da te zovem

Kaži mi, kaži, kako da te zovem

1/2

Zanimaju vas “značenja” muških imena? Pročitajte o tome ovde.

Sigurno se svi sećate kako u istoimenoj mu seriji, Vuk Karadžić, ustreptao od spolne požude, recituje ovo naivnoj Švabici jedroj, ne bi li se ogrebao za snošaj. Na kraju, to mu i polazi za rukom – 1:0 za Vuka. E ovo nije to, nego malo drugačije. Prvo, ja ne očekujem snošaj, drugo, samo vas zezam…

1. IVANA, ANA, MARIJA, JOVANA… – Avaj za mlađane devojčice koje nose neko od ovih imena. Ovo ime je siguran znak da ste vašim roditeljima bili otprilike dvadeset šesta briga, odmah iza nove kese za usisivač i paučine u ćošku gore levo. Matori papak je šornuo prvo ime koje mu je palo na pamet, između planiranja letovanja na Hvaru i kupovine novog motornog vozila. Ime iz ove grupe nužno vodi do toga da dete pati od teškog oblika depresije, jer će svet oko sebe doživljavati sivim i bezličnim, kao što je njegovo ime. Povrh svega, kada god je startuje na žurci, prosečan džiber ima veoma velike šanse da joj iz prve potrefi ime. Ako se na ime požalite svom starom, verovatno će vas dočekati kao zapeta puška novozavetnim ili starozavetnim značenjem istoga. Nemojte da vas ovo zavara, ne samo da ste mu bili dvadeset šesta briga, nego vam je stari i pravoslavni fundamentalista. (U ovu grupu se priključuje i ime SARA.)

2. JELENA – Ovo ime suštinski pripada gornjoj grupi ali uz dvostruko pojačanu dozu svih karakteristika. Vaš stari je, sasvim sigurno, najneoriginalnije kopile koje je ikada hodalo prerijom. Plus, svaki drugi đilkoš će vas startovati forom tipa Lovac na Jelene, uz namig tipa Klint Istvud. Izvršićete samoubojstvo.

linda vojtova by richard ramos cheap chic woman spain march 2012 8 Kaži mi, kaži, kako da te zovem

3. IVA, BRANKICA, MAJA, DUŠICA… – Hipokoristici i deminutivi su obično znak za dve, odnosno tri stvari. Ili je beba prokleto ružna, ili prokleto debela, ili i jedno i drugo. Kako takva deca ne beleže zapaženije rezultate u socijalizaciji međ okrutnim vršnjacima, davanje ovakvog imena detetu predstavlja pokušaj nasilne socijalizacije. Naravno, gotovo po pravilu, ovo je pucanj u prazno, jer će vas zlobni vršnjaci daleko pre oslovljavati sa DEBELA, GNOME, TROLU, RUGOBO i sl. nego po vašem sladunjavim imencetu.

4. DRAGANA, MILICA, MILA, SLAĐANA… – Ime iz ove grupe ukazuje na činjenicu da niti vas vole, niti ste željeni, što se bledunjavo maskira olako izrečenim izjavama da ste mili, dragi, slatki. Ipak, ne vole te, samo se prave.

5. IVANKA, MILANKA, MILKA, TIJANA… – Imena ruralno-folklornog tipa, odišu rikom goveda preko rodnih brda i pesmom petlova u cik zore. Srećom, ne postoje mlade osobe koje se ovako zovu.

6. LJILJANA, BILJANA, MILJANA, MIRKA… – Imena rezervisana za bebe koje se rode odrasle. Slično kao za prethodna, živimo u nadi i ležemo sa molitvom na usnama da ne postoji neko mlad ko se ovako zove.

Editors choice