Kendall Jenner, poznata američka manekenka i rijaliti ličnost, već godinama nas oduševljava svojom lepotom i profesionalnošću u poslu kojim se bavi. Na naše veliko iznenađenje, doduše prijatno, ova manekenka odlučila je da se oproba i u drugoj delatnosti, posve drugačijoj od one u kojoj smo navikli da je gledamo. Naime, Kendall je na svom Instagram profilu objavila vest da je nakon skoro četiri godine rada na stvaranju svog brenda tekile, u tome i uspela!

Sve ove godine u kojima je gradila uspešnu karijeru u svetu modelinga i manekenstva, uspela je i da se profesionalno posveti pravljenju tekile, i nije se zaustavila sve dok njen projekat nije postigao najviše rezultate i pobedio na jednom od svetskih takmičenja. Nije želela da njena popularnost na bilo koji način utiče i na rezultate postignute u ovoj delatnosti, pa je na svetskim takmičenjima nastupala potpuno anonimno. U svojoj objavi, ona navodi da je skoro četiri godine provela na turneji pravljenja najukusnije tekile. Nakon desetina testova, odlazaka u destileriju, anonimno je ušla na svetsko takmičenje i – POBEDILA! Ponosna na svoj uspeh, dalje navodi da su nakon 3,5 godina ipak uspeli i da je njena tekila 818 sve što su ona i njen tim pili u poslednjih godinu dana i da jedva čeka da i svi drugi budu u prilici da je probaju i uživaju u fenomenalnom ukusu, kao što oni rade već duže vreme.

Njena poznata sestra, Kim Kardashian ostavila je poruku punu podrške u kojoj čestita svojoj sestri na uspehu, a dalje navodi da sama nikad nije bila ljubitelj alkoholnih pića, sve dok nije probala tekilu 818, koju sada stalno pije.

Comments