Wedding bells, wedding bells, all we hear are wedding bells!

O da, vikend za nama je obeležilo venčanje iz bajke čiji su glavni akteri bili Kjara Feranji (Chiara Ferragni) i Fedec (Fedez) i malo je reći da smo sve (OK, ja) poželele da doživimo isto i to – što pre! Zaista nisam zagrižena za svadbe i ceremonije, ali ono što je ovaj preslatki par, novopečeni roditelji malog Lea, organizovao, zaista se meri sa prizorima iz najlepših ljubavnih priča.

Venčanje Kjare i Fedeca je u najmanju ruku bilo italijansko kraljevsko venčanje! Par je kao mesto venčanja odabrao Siciliju, a verni fanovi su još od četvrtka popunjavali ulice iščekujući dolazak zvezda!

Kjara Feranji je tokom prošle nedelje svojim milionskim fanovima na Instagramu potvrdila da će na venčanju nositi Dior haljinu napravljenu specijalno za nju, po dizajnu kreativne direktorke kuće, Marije Gracije Kjuri (Maria Grazia Chiuri). Naravno, Kjara ne bi bila Kjara kada ne bi promenila nekoliko toaleta tokom celokupne ceremonije. Na probnoj večeri je nosila Prada mini haljinu takođe napravljenu po porudžbini, dok su deveruše nosile Alberta Ferretti haljine u prelepoj roze nijansi. Malo ću skrenuti sa teme ali… Da li si čula da Kjara Feranji priprema dokumentarni film o svom životu?! Ova vest je došla malo pre samog venčanja tako da – eto duplog razloga za slavlje!

Comments