Bilo da ste klijent ili radite u advertajzing industriji, sigurno ste se mnogobrojno puta pronašli u njegovim šaljivim rečenicama, podelili to sa kolegama, ili se pak slatko nasmejali uz jutarnju kafu. Za samo dve godine Instagram profil “Klijent je uvek u pravu” je postao moderna zbirka svakodnevnih #agencylife dogodovština i situacija.

models 2 white tee Klijent je uvek u pravu: Moramo da radite models 4 white tee Klijent je uvek u pravu: Moramo da radite

Dešavanja koje nas na poslu dovode do suza ili smeha su neiscrpna inspiracija profila koji je kroz zanimljiv i zabavan sadržaj privukao pažnju skoro svakog akaunt menadžera, dizajnera, kopirajtera ili kreativnog direktora širom Srbije i regiona.

Iako je profil nastao kao strip vremenom se transformisao u seriju sažetih i jasnih citata, koji u manje od 140 karaktera pogađaju suštinu modernog poslovanja. Od citata kao što su: “Šta ćemo danas jesti?”, pa sve do “Sastanci su kruna produktivnosti” ili “Moramo da radite”, profil je postao izvor smeha za sve poslovne ljude, pogotovu u advertajzing industriji.

box 3 open black tee1 Klijent je uvek u pravu: Moramo da radite box 4 open white tee1 Klijent je uvek u pravu: Moramo da radite

Dve godine postojanja krunisane su pojavljivanjem na stranicama AdWeek-a kao i osvajanjem SomoBorca na Weekend Media Festivalu, pa je tim povodom idejni tvorac profila, copywriter Marko Novaković, odlučio da lansira limited edition kolekciju majica.

Od ideje do realizacije put je bio kratak i uzbudljiv, te su istim tim tempom printovi Agency Life Worldwide i Moramo da radite. vrlo brzo našli put do svojih kupaca bilo kao novogodišnji poklon za sebe ili nekog sebi dragog. Takođe, Marko se potrudio da pored zanimljivih ispisa ponudi i atraktivno pakovanje, pa tako svaki paketić, pored majice, sadrži i kul stikere koji su sad već uveliko dobili svoje mesto na mnogim računarima i rokovnicima duž agencijskog sveta.

box 1 closed tee1 Klijent je uvek u pravu: Moramo da radite

Nova godina nam je pred vratima, s toga možda je pravo vreme da i vi nekom spremite poklon, jer znate kako se kaže: Klijent Je Uvek U Pravu.

Comments