Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Klin se klinom izbija

Klin se klinom izbija

Nikad nisam mogla da zamislim tu sliku klina koji se izbija nekakvim drugim klinom… Ne razumem. A možda ja prosto nemam pojma šta je klin. Međutim, mnogo bolje razumem Marčela kad kaže “kllinka se klinkom izbija”, a tačno znam šta znači to sa klinom i klinkama, iako baš nemam jasnu sliku. To je isto kao kad se ujutru probudite mamurni i otkinuti od života, a iskusni ukućanin vam savetuje da drmnete jednu rakiju, jer je to najbolji lek, uz obaveznu napomenu o izbijanju klinova. Vama se prevrće stomak od same pomisli na ukus alkohola u ustima i ne možete da poverujete da je otrov najbolji protivotrov.

Međutim, homeopatija tako funkcioniše – grubo rečeno, ali približno tačno.

Dakle, ako hoćete da što pre prebolite muškarca, nađite drugog muškarca. Logično je, uostalom. Samo, pitanje je posle koliko vremena treba da krenete u potragu, tojest, koliko dugo treba da bolujete? A još jedno pitanje je šta u stvari nudite sledećem muškarcu, ako mu dolazite kao bolesnik i uzimate ga kao lek?

Odgovori su kompleksni i individualni. U nekim plemenima kažu da niko ne treba da boluje duže od dve godine i ako se za to vreme ne snađe sam za novog partnera, onda mu plemenske starešine nađu nekog. Zato što osoba koja je sama duže od dve godine postane toliko ogorčena i zrači tako lošom energijom, da predstavlja opasnost po zajednicu, trujući okolinu svojim stanjem.

preboljavanje Klin se klinom izbija

Veoma sam sklona da verujem u to. Pa ako tražimo neki generalan odgovor o tome koliko vremena smemo da budemo sami, rok je dve godine. I to u najtežim slučajevima – onda kad nas pogodi tragedija udovištva. U ostalim slučajevima preboljevanja velike ljubavi, ili naprosto, loše i naporne veze, vreme se skraćuje.

Ako osećate da bes i frustraciju možete da ispucate ili kanališete samo tako što ćete odmah naći nekog, samo napred. Možda počne kao terapija seksom, a odvede vas u sasvim solidnu vezu, a možda se i završi kao delotvorna terapija seksom.

Ukoliko preboljevate vezu u koju ste uleteli i obećali ste sebi da više nećete uletati, jer se tako najkraćim putem stiže do dna, onda dajte sebi vremena. Ali pritom razmatrajte muškarce oko sebe. A ako imate ponude, ozbiljno ih uzmite u obzir, jer možda je neki dobar muškarac jedva čekao da vi okončate tu ponižavajuću vezu, pa da vas leči i teši.

Šta ćete pružiti sledećem? Zavisi od toga koliko ste povređeni. Možda ćete mu pružiti mnogo dobrog seksa, jer vam je to nedostajalo u prethodnoj vezi, a možda ćete mu pružiti priliku da pokaže kako je nežan, pažljiv, privržen i dostojan partner.

Aleksina Đorđević

Editors choice