Da li je on pravi? Da li ćete uspeti? Ili (opet) samo gubite vreme, ulažući u vezu više nego što je vaš deo, da biste “pokrili” onaj deficit, koji dolazi s njegove strane? Imate iskustva u tom gubljenju vremena, zato ste i nepoverljivi prema sebi. One koje potpuno razumeju kako se osećate, napravile su ovaj spisak razlika:

Vaš budući u vama pokreće ono najbolje, zbog njega dajete sve od sebe i osećate se kao bolja osoba. Onaj drugi, sa kojim gubite vreme, budi u vama kučku osvetničku, patetičnu žrtvu, ljubomorno čudovište – sve ono najgore, za šta niste ni znali da čuči u vama.

Budući vaš uspeh doživljava kao svoj – iskreno se raduje i veoma je ponosan. Bednik sa kojim gubite vreme vas stalno sabotira, a kad mu ne uspe, onda gleda da vam obezvredi doživljaj uspeha, na bilo koji način.

Vi ste za njega najlepša žena na svetu i to vam često govori. Onaj drugi više voli da vam neguje komplekse, da biste mislili kako vas niko drugi neće i kako imate sreće što vas on trpi takvu nikakvu. Ma dovoljno je i da se pored njega ne osećate kao najlepša žena na svetu, da bi upao u kategoriju onih koji troše vaše vreme uzalud.

buduci 1 Ključne razlike između vašeg budućeg supruga i gubljenja vremena
Comments