Nick Hornby – Just Like You

Fanovi knjige “High Fidelity ” biće oduševljeni još jednim delom ovog autora koje preispituje sve načine na koji jedna osoba koja na papiru izgleda kao neko od koga se treba kloniti, može postati vaša bolja polovina. Ova topla i mudra priča naučiće vas da toksične odnose treba napustiti što pre i učiniti da zaboravite na predrasude koje ste možda imali prema drugima.

Kate Reed Petty – True Story: A Novel

Ova knjiga je istovremeno i triler i poučna društvena kritika, a priča prati devojku čiji je život u potpunosti uništen nakon što se gradom proširila priča da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Na noć koja joj je promenila život i događaje koji su potom usledili osvrću se žrtva, njena najbolja drugarica, zlostavljač i njegov pomoćnik pružajući zapanjujuć uvid u ovaj traumatičan događaj. Kritičari tvrde da je ovo verovatno jedna od najbolje napisanih knjiga koja na veoma oprezan i kvalitetan način promatra događaj o kojem se i danas retko priča.

Cecily Von Ziegesar – Cobble Hill: A Novel

Obaveštavamo sve fanove Gossip Girl sage, njena autorka je izdala novu knjigu! Stil ove žene nije teško prepoznati, a iako pisanje o bogatim porodicama New Yorka zvuči površno i prevaziđeno, ona na neki način u svako svoje delo uspeva da doda nešto potpuno novo i originalno. Ovog puta junaci su članovi četiri porodice iz prestižnog naselja Cobble Hill u Bruklinu, čiji se životi naglo menjaju nakon jedne sudbonosne proslave. Ukoliko ste voleli njena prethodna dela i obožavate dramu, ovo je pravi izbor za vas.

Naslovna fotografija: Instagram.com/creativeinspomagazine

Aleksandra Aničić

Comments