Ne znamo ko je zaslužan za žensko ludilo kada se nađemo u blizini momka sa gitarom. Ili momka koji zna da peva. Nešto u nama klikne i spremne smo na svakakve ludosti, verujući da će nam sve biti oprošteno. Ukoliko je momak zgodan pored toga što je talentovan, nije ni čudo što se mogu javiti opsesije.

Adam Levin

Sve znate ko je Adam (Adam Levine), ali hajde da osvežimo pamćenje. Frontmen grupe Maroon 5, sudija u američkoj emisiji za pronalaženje talenata, a očekuje ga i glumački debi u seriji “Američka horor priča” (American Horror Story). Možemo ga opisati kao lošeg dečka, koga bi trebalo da izbegavamo, ali nam to teško ide. Iako za sebe kaže da zna da je nekad naporan, ispod svega toga veruje da je stvarno prijatna osoba.

166 Ko bi odoleo muzičarima?

Bend ne bi bio bend bez drskog vođe

Džared Leto (Jared Leto)

Pevač, tekstopisac i glumac. Čovek mnogih talenata, koji se još mnogo zalaže i za humanitarne ciljeve. Šta još poželeti? Mladolikog izgleda, kao da je ostao u svojim dvadesetim i velikog srca, zaista zaslužuje našu ljubav.

244 Ko bi odoleo muzičarima?

Kamo sreće da svi muškarci u svojoj 40. godini izgledaju ovako

Brendon Bojd

Zbog njegovog glasa javljaju vam se trnci. Ako ste tip devojke koja voli romantične i poetične muškarce, Brendon (Brandon Boyd) je pravi za vas. Sve što treba da uradite jeste da poslušate pesmu “I Miss You” i zaljubite se. Da li u glas ili u pojavu, same birajte.

339 Ko bi odoleo muzičarima?

Ko voli tetovaže, na njemu ima šta da vidi

Džulijan Kasablankas (Julian Casablankas)

On je tajanstven dečko iz srednje škole, čiji ste pogled mogli da osetite preko čitavog dvorišta. Prepoznatljiv je po sunčanim naočarima i kožnim jaknama. Dobra vest je što se njegov bend vratio posle duže pauze, tako da opet možemo uživati u ovom momku.

434 Ko bi odoleo muzičarima?

“Najbolje rešenje je najjednostavnije, ali ipak neočekivano.”

Kurt Kobejn

Lista najboljih muzičara nikako ne može da prođe bez Kurta (Kurt Cobein). Iako više nije sa nama, njegove pesme su i dalje popularne, a on je jedan on najbolji frontmena. Kurt Kobejn je bio pevač, gitarista i tekstopisac grupe Nirvana, pre samoubistva u 27. godini. Postao je muzička legenda i time zaslužio mesto na našoj listi.

529 Ko bi odoleo muzičarima?

“Danas sam srećan jer sam našao prijatelje – u svojoj glavi.”

Bon Džovi (Jon Bov Jovi)

Američki muzičar, tekstopisac i kompozitor. Jeste da njegove pesme više pripadaju starijim generacijama, on je i dalje jedan od najzgodnijih muzičara. Plave oči i neodoljiv osmeh, kao i nežan glas osvojili su milione žena širom sveta.

626 Ko bi odoleo muzičarima?

“Volim napredak, ali mrzim promenu.”

Eksl Rouz (Axl Rose)

Najbolji loš dečko kojeg smo ikad srele. U vreme najveće slave grupe Guns’n’Roses devojke su ludele za njim, njegovim načinom ponašanja i izgledom. Iako se posle raspada benda povukao u ilegalu, polako se vraća na muzičku scenu. Mi mu želimo sve najbolje.

719 Ko bi odoleo muzičarima?

Mlad, lep i pomalo lud

Maks Džordž (Max George)

Njegov talenat je otkriven u američkoj emisiji “The X factor”, a kasnije je sve išlo kao u priči. Trenutno je pevač grupe The Wanted, koja se polako probija i na američko tržište. Još davne 2008. godine, Maks se slikao kao od majke rođen za novine, sve u cilju podrške istraživanja o raku. Verujemo da je ta kampanja bila uspešna.

817 Ko bi odoleo muzičarima?

Njegovo vreme tek dolazi

Kris Martin (Chris Martin)

Nekim devojkama su slaba tačka Englezi. Ako je pored toga još i muzički talenat, sve nam se više sviđa vođa grupe Coldpay. Ukoliko imamo loš dan, njihove pesme će nas ubediti da ipak nije sve tako crno.

912 Ko bi odoleo muzičarima?

“Samo želim da pravim najbolju muziku svih vremena sa najboljim drugovima.”

Brendon Flauers (Brendon Flowers)

Iako je srećno oženjen od 2005. godine, mi i dalje možemo uživati u njegovom izgledu i pesmama. Inače je pevač grupe The Killers, ali je izdao i solo-album “Flamingo”. Poslušajte koju pesmu i prepustite se maštanju. To nikome nije naškodilo.

1012 Ko bi odoleo muzičarima?

“Teško je ostati normalan u Vegasu.”

Izvori fotografija: photoevery.com, fanpop.com, tumblr.com, popdust.com


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Comments