I tako, odgovor na pitanje ko je bolji, stabilan ili zabavan, ako već mora da se bira, a izgleda da dva dobra retko idu zajedno, pa mora da se bira, glasi – ha, to je trik pitanje!

Jer ne radi se o tome kakav je on, nego kakvi ste vi.

Da li ste stabilni? I zabavni? Mnoge žene jesu. Mnoge i nisu. Ni jedno ni drugo. Ali, šta god da vam fali, to nećete pronaći u muškarcu.

Ako ste nestabilne, nikakva količina pouzdanosti koju muškarac nosi, neće pomoći da postanete stabilne. Uvek ćete se osećati nesigurno i strahovaćete da ne izgubite oslonac koji u njemu pronalazite.

Ako ste zabavne, neće vam suviše smetati što najčešće vi zabavljate druge, navikle ste. Svi vole vaše društvo, jer se sa vama uvek slatko nasmeju. To je dar i vi ga štedro rasipate uokolo, ne očekujući da vas neko zabavlja.

Stabilnost je u vama. Zabava je u vama. Način na koji se nosite sa životnim izazovima, sposobnost da sagledate smešnu, apsurdnu i uvrnutu stranu svega što doživljavate čine kompletnu sposobnost uživanja u životu.

Vama verovatno ne sleduje ni posebno zabavan, ni naročito stabilan tip. Ali možda sretnete nekog ko vam se sviđa, pored koga možete da budete sve što jeste. Možda pronađete ljubav.

Aleksina Đorđević

Comments