Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Olimpijski komitet Srbije i Sportsko-rekreativno-poslovni centar “Milan Gale Muškatirović” potpisali su danas Ugovor o partnerstvu kojim je ovaj Centar postao partner Olimpijskog komiteta u pripremama olimpijaca Srbije u susret Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016.

Zahvaljujući ovoj saradnji članovi olimpijskog tima Srbije za Rio dobili su priliku da svoje pripreme sprovode u vrhunskim uslovima bazena i teretane Sportsko-rekreativno-poslovnog centra “Milan Gale Muškatirović”.

Ugovor su potpisali potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Paspalj i direktor Sportsko-rekreativno-poslovnog centra “Milan Gale Muškatirović”, Branislav Krekić, a prisutne je pozdravio i član Veća opštine Stari grad Marko Bastać.

Događaju su prisustvovali i članovi olimpijskog tima Srbije Čaba Silađi i Anja Crevar. U ime plivača, ali i ostalih članova Tima Srbije prisutnima se obratio Čaba Silađi: “U Srbiji nema puno olimpijskih bazena, a Gale je svakako najlepši i pruža nam najbolje uslove. Mnogo nam znači, posebno u zimskim mesecima kada je generalno smanjena mogućnost treniranja u pedeset metarskim bazenima.”

Bazen Ko je nova i velika podrška Olimpijcima u Riju?

Direktor Sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” Branislav Krekić je prisutnima poželeo dobrodošlicu, a zatim rekao Želeli smo da omogućimo najbolje uslove u našem Sportskom centru kako za rekreativni, tako i za profesionalni sport, i tako postanemo Sportski centar od nacionalnog značaja. Partnerstvo sa Olimpijskim komitetom Srbije predstavlja krunu i potvrdu da smo zacrtane ciljeve ostvarili.”

“Puno nam znači da naši vrhunski sportisti i kada su u zemlji imaju vrhunske uslove za pripreme. Kroz ovu saradnju dobili smo još jedan objekat, uz Republički zavod za sport gde naši olimpijci imaju sve uslove za dobar trening. Dugujemo veliko hvala ljudima iz Sportsko-rekreativnog centra “Milan Gale Muškatirović” što su prepoznali potrebu sportista i značaj podrške koju im na ovaj način pružaju,” rekao je potpredsednik OKS Žarko Paspalj.
“Od kada su se prošle godine pojavili problemi sa prostorom za trening naših olimpijaca, otvorili smo vrata našeg Sportskog centra i omogućili uslove za pripremu naših najboljih plivača za Olimpijske igre. Ostaje da im poželimo velike uspehe.” Dodao je Marko Bastać, član Veća opštine Stari grad.

Igre XXXI Olimpijade održaće se od 5. do 21. avgusta u Rio de Žaneiru. Olimpijski tim Srbije u ovom trenutku broji 73 sportista u 11 sportova.

 

Editors choice