Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Ko je sve zaključao ljubav na reviji Roksande Ilinčić?

Ko je sve zaključao ljubav na reviji Roksande Ilinčić?

U Beogradu je u petak, 24. juna održana ekskluzivna dobrotvorna modna revija svetski poznate dizajnerke Roksande Ilinčić gde se Jana voda sa porukom ljubavi prirodno uklopila u prikazanu ljubav prema modi i vrhunskoj estetici. Romantične, inspirativne i nesvakidašnje kreacije Roksande Ilinčić savršeno su pratile poruke ljubavi, najvažnije i najsnažnije ljudske emocije, koje se nalaze na novoj ediciji Jana bočica. Kao i kreacije Roksande Ilinčić, na bočicama Jane dominiraju motivi srca u različitim bojama i veličinama, simbolizirajući svu širinu, raskoš i snagu ljubavi i njen nezaobilazan uticaj na svakodnevni život.

Da samo ljubav menja svet i donosi pozitivne promene u život prenose poruke ljubavi koje potpisuje Lujiza Hej. Na policama radnjimogu se pronaći posebno osmišljene etikete, u čak 33 varijacije, koje predstavljaju sve boje i vrste ljubavi – romantične, porodične, ljubavi prema prirodi i umetnosti, ljubavi prema nauci i svim zamislivim oblicima ljubavi. Uz glavnu poruku „Što više ljubavi dajem, više je imam“ Jana podseća da je u životu najvažnije voleti i saporukama ljubavi poziva da dopustite da najbolje iz vas izađe na površinu.

jana voda 4 Ko je sve zaključao ljubav na reviji Roksande Ilinčić? jana voda 2 Ko je sve zaključao ljubav na reviji Roksande Ilinčić?

Nakon modne bajke, održan je koktel za sve zvanice, brojne javne ličnosti i predstavnike diplomatskog kora, koji su u divnoj letnjoj večeri uživali i u Janinoj aktivaciji LOVE. Da bi im čarobno veče zauvek ostalo u sećanju Jana je pripremila katance sa srculencima na kojima su prisutni pisali poruke i zaključavali svoju ljubav na velikoj konstrukciji L-O-V-E.

jana voda 3 Ko je sve zaključao ljubav na reviji Roksande Ilinčić? jana voda 6 Ko je sve zaključao ljubav na reviji Roksande Ilinčić?

Kao što je modna revija imala humanitarni karakter tako i Jana “Voda sa porukom“ osim rečima, inspiriše i delima. U okviru svojih humanitarnih aktivnosti, koje sprovodi putem web stranice www.vodasaporukom.com, Jana je mnogima vratila osmeh na lice u protekle tri godine.

 

 

Editors choice