Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

U Beogradu je u petak, 24. juna održana ekskluzivna dobrotvorna modna revija svetski poznate dizajnerke Roksande Ilinčić gde se Jana voda sa porukom ljubavi prirodno uklopila u prikazanu ljubav prema modi i vrhunskoj estetici. Romantične, inspirativne i nesvakidašnje kreacije Roksande Ilinčić savršeno su pratile poruke ljubavi, najvažnije i najsnažnije ljudske emocije, koje se nalaze na novoj ediciji Jana bočica. Kao i kreacije Roksande Ilinčić, na bočicama Jane dominiraju motivi srca u različitim bojama i veličinama, simbolizirajući svu širinu, raskoš i snagu ljubavi i njen nezaobilazan uticaj na svakodnevni život.

Da samo ljubav menja svet i donosi pozitivne promene u život prenose poruke ljubavi koje potpisuje Lujiza Hej. Na policama radnjimogu se pronaći posebno osmišljene etikete, u čak 33 varijacije, koje predstavljaju sve boje i vrste ljubavi – romantične, porodične, ljubavi prema prirodi i umetnosti, ljubavi prema nauci i svim zamislivim oblicima ljubavi. Uz glavnu poruku „Što više ljubavi dajem, više je imam“ Jana podseća da je u životu najvažnije voleti i saporukama ljubavi poziva da dopustite da najbolje iz vas izađe na površinu.

jana voda 4 Ko je sve zaključao ljubav na reviji Roksande Ilinčić? jana voda 2 Ko je sve zaključao ljubav na reviji Roksande Ilinčić?

Nakon modne bajke, održan je koktel za sve zvanice, brojne javne ličnosti i predstavnike diplomatskog kora, koji su u divnoj letnjoj večeri uživali i u Janinoj aktivaciji LOVE. Da bi im čarobno veče zauvek ostalo u sećanju Jana je pripremila katance sa srculencima na kojima su prisutni pisali poruke i zaključavali svoju ljubav na velikoj konstrukciji L-O-V-E.

jana voda 3 Ko je sve zaključao ljubav na reviji Roksande Ilinčić? jana voda 6 Ko je sve zaključao ljubav na reviji Roksande Ilinčić?

Kao što je modna revija imala humanitarni karakter tako i Jana “Voda sa porukom“ osim rečima, inspiriše i delima. U okviru svojih humanitarnih aktivnosti, koje sprovodi putem web stranice www.vodasaporukom.com, Jana je mnogima vratila osmeh na lice u protekle tri godine.

 

 

Editors choice