Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Sigurno znate ono dvoje, koji umeju da budu prosto nepodnošljivi – posvađaju se u društvu, zaborave da drugi postoje, svima je neprijatno. Jednako su nepodnošljivi kao i oni što se samo ljube i maze i tepaju jedno drugom, jer i oni zaboravljaju da drugi postoje. Možda ih gledate sa visine i grizete se u sebi, jer im zavidite, priznajte. Među njima očigledno vlada snažna hemija i njih baš briga da li su nekulturni i kako ih drugi vide i šta misle – toliko su obuzeti jedno drugim. Možete da prevrćete očima i da se grozite, ali ako se nikada niste našli u ovakvom odnosu, istina je samo jedna – oni znaju (i imaju) nešto što vi ne znate i nemate u svojim emotivnim odnosima.

Možda zaista imamo razlog da zavidimo parovima koji su nalepljeni jedno na drugo kao čičak-traka, bilo da se ljubakaju, bilo da se džapaju? Evo šta kažu stručnjaci za odnose:

View this post on Instagram

Is anyone else blown away that it’s already almost May? I feel like it should still be January…. we’re gearing up for lots of summer weddings that we’re super stoked for! They also just happen to be taking us out of AZ for most of the summer which we are equally happy about 🙌🏼 where are summer travels taking you this year? . . . . . . . . . . . . . . . . . #denverweddingphotographer #coloradoweddingphotographer #marylandweddingphotographer #newhampshireweddingphotographer #nhweddingphotographer #paweddingphotographer #njweddingphotographer #newyorkweddingphotographer #santoriniweddingphotographer #croatiaweddingphotographer #dublinweddingphotographer #irelandweddingphotographer

A post shared by lex + jake || photo + video (@lexandjake) on

Komunikacija

Naravno, to je ključna stvar i kad se ona potegne prva, nema tu rasprave – oni tako komuniciraju. Ko smo mi (zgroženi posmatrači) da im se mešamo u komunikaciju? Ako se njih dvoje tako najbolje razumeju, njihova stvar. A i blago njima, pronašli su način da se najbolje razumeju – iako, kad se svađaju, drugima izgleda kao da je baš u pitanju nerazumevanje. Naravno, ne mora to da bude neko primitivno svađanje, ima parova koji vole da se prepiru, to im nudi intelektualni izazov i oni prosto uživaju da se zakače oko nečega i beskrajno se dovijaju da argumentuju svoj stav i gledište i da dokažu njegovu ispravnost. Onima koji nemaju takav oblik komunikacije, ovo može da liči na sitničarenje, natezanje oko gluposti i bezrazložnu prepirku. Ali, oni uspevaju u svađi i prepirci da ne odu predaleko, da ne naprave dramu iz koje ne mogu da izađu pomireni i nasmejani, da ne kažu i ne učine nešto zbog čega će posle zažaliti – to obično rade oni, koji ne vole i ne umeju da se “slatko” posvađaju.

Editors choice