Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Sigurno znate ono dvoje, koji umeju da budu prosto nepodnošljivi – posvađaju se u društvu, zaborave da drugi postoje, svima je neprijatno. Jednako su nepodnošljivi kao i oni što se samo ljube i maze i tepaju jedno drugom, jer i oni zaboravljaju da drugi postoje. Možda ih gledate sa visine i grizete se u sebi, jer im zavidite, priznajte. Među njima očigledno vlada snažna hemija i njih baš briga da li su nekulturni i kako ih drugi vide i šta misle – toliko su obuzeti jedno drugim. Možete da prevrćete očima i da se grozite, ali ako se nikada niste našli u ovakvom odnosu, istina je samo jedna – oni znaju (i imaju) nešto što vi ne znate i nemate u svojim emotivnim odnosima.

Možda zaista imamo razlog da zavidimo parovima koji su nalepljeni jedno na drugo kao čičak-traka, bilo da se ljubakaju, bilo da se džapaju? Evo šta kažu stručnjaci za odnose:

View this post on Instagram

Is anyone else blown away that it’s already almost May? I feel like it should still be January…. we’re gearing up for lots of summer weddings that we’re super stoked for! They also just happen to be taking us out of AZ for most of the summer which we are equally happy about 🙌🏼 where are summer travels taking you this year? . . . . . . . . . . . . . . . . . #denverweddingphotographer #coloradoweddingphotographer #marylandweddingphotographer #newhampshireweddingphotographer #nhweddingphotographer #paweddingphotographer #njweddingphotographer #newyorkweddingphotographer #santoriniweddingphotographer #croatiaweddingphotographer #dublinweddingphotographer #irelandweddingphotographer

A post shared by lex + jake || photo + video (@lexandjake) on

Komunikacija

Naravno, to je ključna stvar i kad se ona potegne prva, nema tu rasprave – oni tako komuniciraju. Ko smo mi (zgroženi posmatrači) da im se mešamo u komunikaciju? Ako se njih dvoje tako najbolje razumeju, njihova stvar. A i blago njima, pronašli su način da se najbolje razumeju – iako, kad se svađaju, drugima izgleda kao da je baš u pitanju nerazumevanje. Naravno, ne mora to da bude neko primitivno svađanje, ima parova koji vole da se prepiru, to im nudi intelektualni izazov i oni prosto uživaju da se zakače oko nečega i beskrajno se dovijaju da argumentuju svoj stav i gledište i da dokažu njegovu ispravnost. Onima koji nemaju takav oblik komunikacije, ovo može da liči na sitničarenje, natezanje oko gluposti i bezrazložnu prepirku. Ali, oni uspevaju u svađi i prepirci da ne odu predaleko, da ne naprave dramu iz koje ne mogu da izađu pomireni i nasmejani, da ne kažu i ne učine nešto zbog čega će posle zažaliti – to obično rade oni, koji ne vole i ne umeju da se “slatko” posvađaju.

Editors choice