Hot topics

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

1/2

Sigurno znate ono dvoje, koji umeju da budu prosto nepodnošljivi – posvađaju se u društvu, zaborave da drugi postoje, svima je neprijatno. Jednako su nepodnošljivi kao i oni što se samo ljube i maze i tepaju jedno drugom, jer i oni zaboravljaju da drugi postoje. Možda ih gledate sa visine i grizete se u sebi, jer im zavidite, priznajte. Među njima očigledno vlada snažna hemija i njih baš briga da li su nekulturni i kako ih drugi vide i šta misle – toliko su obuzeti jedno drugim. Možete da prevrćete očima i da se grozite, ali ako se nikada niste našli u ovakvom odnosu, istina je samo jedna – oni znaju (i imaju) nešto što vi ne znate i nemate u svojim emotivnim odnosima.

Možda zaista imamo razlog da zavidimo parovima koji su nalepljeni jedno na drugo kao čičak-traka, bilo da se ljubakaju, bilo da se džapaju? Evo šta kažu stručnjaci za odnose:

View this post on Instagram

Is anyone else blown away that it’s already almost May? I feel like it should still be January…. we’re gearing up for lots of summer weddings that we’re super stoked for! They also just happen to be taking us out of AZ for most of the summer which we are equally happy about 🙌🏼 where are summer travels taking you this year? . . . . . . . . . . . . . . . . . #denverweddingphotographer #coloradoweddingphotographer #marylandweddingphotographer #newhampshireweddingphotographer #nhweddingphotographer #paweddingphotographer #njweddingphotographer #newyorkweddingphotographer #santoriniweddingphotographer #croatiaweddingphotographer #dublinweddingphotographer #irelandweddingphotographer

A post shared by lex + jake || photo + video (@lexandjake) on

Komunikacija

Naravno, to je ključna stvar i kad se ona potegne prva, nema tu rasprave – oni tako komuniciraju. Ko smo mi (zgroženi posmatrači) da im se mešamo u komunikaciju? Ako se njih dvoje tako najbolje razumeju, njihova stvar. A i blago njima, pronašli su način da se najbolje razumeju – iako, kad se svađaju, drugima izgleda kao da je baš u pitanju nerazumevanje. Naravno, ne mora to da bude neko primitivno svađanje, ima parova koji vole da se prepiru, to im nudi intelektualni izazov i oni prosto uživaju da se zakače oko nečega i beskrajno se dovijaju da argumentuju svoj stav i gledište i da dokažu njegovu ispravnost. Onima koji nemaju takav oblik komunikacije, ovo može da liči na sitničarenje, natezanje oko gluposti i bezrazložnu prepirku. Ali, oni uspevaju u svađi i prepirci da ne odu predaleko, da ne naprave dramu iz koje ne mogu da izađu pomireni i nasmejani, da ne kažu i ne učine nešto zbog čega će posle zažaliti – to obično rade oni, koji ne vole i ne umeju da se “slatko” posvađaju.

Editors choice