Žene generalno više vole seks noću, dok su muškarci za isti raspoloženiji ujutru. To je zato što nivo testosterona kod muškarca dostiže vrhunac ujutru tokom prva tri sata. Ispostavilo se da zornjak, pored regularnog zadovoljstva, ima još nekih svojih prednosti. Pa, da vidimo koje su.

U toku seksa u jutarnjim časovima luče se hormoni koji čine da se osećate srećno i prijatno. Između ostalog, napunićete se pozitivnom energijom i dan će vam početi sa osmehom. Tako da, bez obzira na to koliko mrzite da ustajete rano, jedan zornjak za lepši dan ne može da škodi.

85edc1f34b9a351 Ko te zorom bLudi?

Ustaj dragi zora je!

Prednost zornjaka je i ta što ćete tog dana biti otporniji na stres i neuspeh. U današnje vreme, postati otporan na tako nešto u zamenu za 15 minuta seksa? Isplati se. BLudite se.

E, ovo je tek zanimljivo. Pošto nam dolazi proleće i sezona gripa nam uveliko kuca na vrata, zornjak je i na tom polju delotvoran. Dokazano je da jača imuni sistem organizma sa povećanim IgA antitelima koje štite organizam od infekcija. Narodski rečeno, grip može da vam pljune pod alarm.

Redovan zornjak će dvostruko smanjiti rizik od srčanog udara, dok istovremeno smanjuje simptome depresije, glavobolje i artritisa. Može se reći da zornjak misli i na stariju gospodu, i želi da im izađe u susret.

E, ovo je za baje iz teretane. Zornjak je dobar aerobni trening za srce i pluća. Samo sat vremena seksa u zoru sagoreva oko 300 kalorija i aktiviraju se svi mišići u telu. Ako vas ne mrzi, pre toga doručkujte, da ima šta da se sagori.

Ovo je za žene koje ne vole da ustaju rano. Zornjak povećava nivo estrogena koji poboljšava kvalitet, boju i teksturu kose, kože i noktiju. Čak se veruje da je seks u zoru najbolji način za prevazilaženje bora. Tako da, dame moje, nema boljeg kozmetičara. Podočnjaci su seksi.

Još jedna naučna činjenica je ta da je zbog adrenalina jutarnji seks mnogo intenzivniji.

Dakle, dragi moji, dobili ste i više nego dovoljno razloga da se zorom bLudite. Ne budite lenji, nemojte da vam se spava, jer seks, a pogotovo zornji, će vas preporoditi.


Vesela veverica – krije identitet jer je to kul. U slobodno vreme je manijak i alkoholičar i stidi se toga. Manekenka da bude, samo to.

Comments