Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Sledeći redovi kriju karakteristike poznatih zloća koje smo gledali u Diznijevim (Disney) crtanim filmovima. Pred vama je prva petorka svirepih i neustrašivih dama koje dobro znaju šta žele i ne plaše se da upotrebe sva sredstva da bi to dobile.

Zla maćeha (Lady Tremaine) iz crtanog filma “Pepeljuga” 

Zao i veoma realan lik. Lukava i elegantna, gladna moći i sama je sebi centar sveta. Postupa veoma hladno i sa lošom namerom prema Pepeljugi (Cinderella), ali nikada nije digla ruku na nju. Voli psihičko maltretiranje i omalovažava sve nade i snove onoga koga ne voli.

Cinderella3 1073 Koja Disney zloća najviše podseća na tebe?

Na kraju joj se nije ostvarila namera

Kruela de Vil (Cruella de Vil) iz filma “101 dalmatinac” 

Kao što njeno prezime i kaže, ona je pravi đavo. Od samog pogleda na nju stvori se želja da se sakrijemo u najbližu rupu. Zloba, čija posledica je stradanje nevinih, njena proračunatost i konstantne pretnje učinile su da se Kruela nađe pri samom vrhu svih zloća iz bajki.

1274796782 9 Koja Disney zloća najviše podseća na tebe?

Prevelika cena za komad odeće

Ursula (Ursula) iz crtaća “Mala Sirena”

Velika veštica mora čija se zloba širi kao i papci hobotnice koje su deo njenog tela. Dolazi do svojih ciljeva pomoću manipulacije i praznih obećanja. Jedinstvena u svakom smislu, jedina zloća sa viškom kilograma, predstavlja se da brine za druge, najžednija osvete.

tumblr m8zj2wJLb91rufgaro2 1280 Koja Disney zloća najviše podseća na tebe?

Uvek spremna za novu žrtvu

Kraljica (The Queen) iz bajke “Snežana i sedam patuljaka” 

Najsuroviji lik, što dokazuje potraga za srcem njenog neprijatelja. Prelepa, ali sa mračnom težnjom da bude najlepša, ljubomorna i spremna na sve, pa čak i da koristi veštičje moći i pretvori se u staricu.

evilqueencel Koja Disney zloća najviše podseća na tebe?

“Kaži mi, kaži, ogledalce moje...”

Grdana (Maleficent) iz crtanog filma “Uspavana lepotica” 

Jedna od najzlobnijih negativaca iz crtanih filmova ikada, veštica u klimaksu i za vreme gledanja filma ne napušta vas želja da je vidite poraženu. Nije potrebno mnogo vremena da se izazove njena zloba (u filmu je bacila kletvu na Auroru samo zato što je nisu pozvali na njeno krštenje). Kao potvrda loših namera, prevod imena ove junakinje znači “naneti zlo”.

Maleficent Wallpaper disney villains 976714 1024 768 Koja Disney zloća najviše podseća na tebe?

Ima kratak fitilj

Verujemo da nijednu niste zaboravili. Da li će ovog puta za izbor Diznijevog filma biti presudan izbor vašeg omiljenog negativca?


Ivana Vuković je studentkinja ekonomije. Zaljubljena je u pisanje i voli kada njeni tekstovi govore nešto o njoj umesto nje same. Veruje da se psi i mačke mogu pomiriti rečima.

Editors choice