Svi vole selfije i svih rado “škljocaju”, pa onda postavljaju na društvene mreže. No šta se dešava sa starim, dobrim slikanjem kada ste samo model, a neko drugi vas fotka? Savršeno je to kada vas neko uslika i kada vam se fotografija baš dopadne, ali se skoro uvek teško dolazi do takve fotografije. Većinom zato što nije sve kako ste zamislili, odnosno niste ispali kako ste želeli. Zato imamo nekoliko predloga i saveta za poze koje će vam odgovarati i zbog kojih će vaše fotografije biti uspešnije.

Jedna od poza koja je najzahvalnija za to da sakrijete možda neki višak kilograma. Slikanje sa strane, dok preko ramena gledate pravo u objektiv. Osim što možete delovati mršavije, ove fotografije umeju da ispadnu kao profesionalne i onda kada slika neko ko je prvi put uzeo aparat u ruke.

Koja poza je NAJBOLJA za slikanje Koja poza je NAJBOLJA za fotografisanje?

Slikaj me, al’ ja kao ne znam.” Jeste izgovorili ovo nekad? Ako jeste, onda znajte da za takav tip fotografija ova poza odlično ispada. Gledajte u stranu, negde u daljinu, jedno rame malo spustite, drugo neka ide ka nazad i dobićete željeni izgled na slikama.

Koja poza je NAJBOLJA za slikanje2 Koja poza je NAJBOLJA za fotografisanje?

Ko ne voli vetar u kosu, posebno na slikama, verovatno nije neko ko voli da sebe gleda na istim. Protresite malo kosu, nagnite se telom ka nazad, pogledajte u aparat i dobićete look profesionalnih modela.

Koja poza je NAJBOLJA za slikanje3 Koja poza je NAJBOLJA za fotografisanje?
Comments