Kada u neformalnim razgovorima neko pokrene temu o prolaznosti vremena, svi mudro konstatujemo kako ono, prosto, leti, kud’ je pre prošlo i tako dalje, ali pitanje je koliko smo zaista svesne toga šta to potvrđujemo. Potrebno je da se zaista desi nešto što će nam “otvoriti” oči i pokazati nam da vreme zaista prolazi “dok trepneš”!

Na primer, možete li da verujete da su ovi filmovi stari 10 godina?! A kao da je juče bilo kada smo ih gledali u bioskopima! Da, da, starimo…

“Zaljubljena sirena” (mart 2006)

zaljubljena sirena Koji to filmovi ove godine slave 10. rođendan?

Ovaj simpatičan tinejdžerski film govori o dve drugarice koje su se dosađivale i priželjkivale čudo, koje im se i dogodilo kada su upoznale sirenu po imenu Akvamarin. Ali, da bi im sirena ispunila želje, potrebno je da devojke pomognu Akvamarin u nameri da svom ocu dokaže da prava ljubav postoji. Podsetite se i pogledajte trejler ovde.

“Ludo letovanje” (april 2006)

ludo letovanje Koji to filmovi ove godine slave 10. rođendan?

Ovaj film prikazuje život porodice u kojoj je majka veliki materijalista, ćerka drska i bezobrazna, sin u svom svetu hip-hopa, a otac je taj koji sve njih mora da trpi, ali i drži na okupu. U želji da se ponovo zbliže, on organizuje putovanje, koje ipak ne ispada onako kako je on zamislio.

“Đavo nosi Pradu” (jun 2006)

djavo nosi pradu2 Koji to filmovi ove godine slave 10. rođendan?

Svet mode se čini veličanstvenim i sjajnim i svako bi učinio sve da se nađe u njemu. Ipak, nikada nije onako kako na prvi pogled izgleda. Ako mislite da je vaš posao težak, a šef naporan, pogledajte ovaj film i utešite se! Evo i trejlera.

Comments