Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Koji posao odgovara TVOM horoskopskom znaku?

Koji posao odgovara TVOM horoskopskom znaku?

1/3

Kada ste na pragu da se upustite u poslovni svet i počnete ozbiljno da razmišljate o svojoj karijeri, postoji mnogo pitanja i mnogo zagonetki koje bi trebalo rešiti i na kraju se odlučiti koja je to profesija koja najviše odgovara vašoj ličnosti i temperamentu. Najbolje je svakako kada počnete da radite nešto što volite i nešto što vas ispunjava, ali nekada se valja posavetovati kada dođe vreme i trenutak da se nešto izabere. Jedan od načina jeste da se upustite u svet astrologije i pogledate koji put kroz karijeru bi najviše odgovarao vašem zodijačkom znaku.

Ovnovi su prvi znak u horoskopu, pa kako su tu prvi, takvu tendenciju šire i na druge sfere života. Rođene su vođe i predvodnici, pa im najviše odgovaraju neka direktorska mesta i visoke pozicije. Pored toga, Ovnovi su vizionari, zbog čega se ostvaruju kao dobri modni urednici ili kreativni direktori. Budući da su vođeni Marsom, koji predstavlja i boga rata, odgovaraju im pozicije koje sa sobom donose određene opasnosti, izazove i takmičarski karakter.

Bikovi su veoma snažni, ali najviše od svega vole da su obezbeđeni i da se osećaju sigurno, pa uvek rade na tome. Pored toga, dobri su za veoma zahtevne i psihički naporne poslove, kao i one koji zahtevaju veliku preciznost, poput ahitekture. Bikovi vole da se nađu na samom vrhu, ali zbog svoje tvrdoglavosti, žele sve sami da postignu bez ičije pomoći, u čemu najčešće i uspeju. Određuje ih Venera, kao planeta ljubavi i lepote, zbog čega su osobe u ovom znaku okrenute često nekim poslovima iz ovog sveta.

Koji posao odgovara TVOM horoskopskom znaku1 Koji posao odgovara TVOM horoskopskom znaku?

Blizanci su veoma druželjubivi i uvek ih možete negde videti okružene velikim brojem ljudi i u brojnom društvu, kada se radi o prijateljstvu, zbog čega pripadnici ovog znaka najviše prihvataju poslove u okviru kojih su najbitniji komunikacija i interakcija. Merkur, kao prva planeta, određuje ovaj znak, što utiče na to da Blizanci budu dobri u pisanju i svim vidovima komunikacije. Jedino što im je potrebno da dostignu vrhunac u poslu jesu saradnici sa kojima mogu da održe balans, kako se ne bi desio neki peh, budući da im se pažnja lako ometa.

Brižljivi i emotivni Rakovi, baš zbog ove svoje crte u karakteru odlični su u poslovima koji uključuju decu. Pa tako od mladosti postaju dobri bebisiteri, a onda se to prebaci i preraste u nastavničku ili profesorsku karijeru. Rakovima odgovaraju poslovi koji su vezani za rad od kuće i koji najčešće uključuju mališane, ali pored toga, usled velike emotivnosti, Rakovi se odlično pokazuju u bilo kom kreativnom poslu. Mnogi pripadnici ovog znaka umeju da budu povučeni i stidljivi, što ih odvlači na poslove “iz senke” ili “iza kulisa”.

Editors choice