Kada ste na pragu da se upustite u poslovni svet i počnete ozbiljno da razmišljate o svojoj karijeri, postoji mnogo pitanja i mnogo zagonetki koje bi trebalo rešiti i na kraju se odlučiti koja je to profesija koja najviše odgovara vašoj ličnosti i temperamentu. Najbolje je svakako kada počnete da radite nešto što volite i nešto što vas ispunjava, ali nekada se valja posavetovati kada dođe vreme i trenutak da se nešto izabere. Jedan od načina jeste da se upustite u svet astrologije i pogledate koji put kroz karijeru bi najviše odgovarao vašem zodijačkom znaku.

Ovnovi su prvi znak u horoskopu, pa kako su tu prvi, takvu tendenciju šire i na druge sfere života. Rođene su vođe i predvodnici, pa im najviše odgovaraju neka direktorska mesta i visoke pozicije. Pored toga, Ovnovi su vizionari, zbog čega se ostvaruju kao dobri modni urednici ili kreativni direktori. Budući da su vođeni Marsom, koji predstavlja i boga rata, odgovaraju im pozicije koje sa sobom donose određene opasnosti, izazove i takmičarski karakter.

Bikovi su veoma snažni, ali najviše od svega vole da su obezbeđeni i da se osećaju sigurno, pa uvek rade na tome. Pored toga, dobri su za veoma zahtevne i psihički naporne poslove, kao i one koji zahtevaju veliku preciznost, poput ahitekture. Bikovi vole da se nađu na samom vrhu, ali zbog svoje tvrdoglavosti, žele sve sami da postignu bez ičije pomoći, u čemu najčešće i uspeju. Određuje ih Venera, kao planeta ljubavi i lepote, zbog čega su osobe u ovom znaku okrenute često nekim poslovima iz ovog sveta.

Koji posao odgovara TVOM horoskopskom znaku1 Koji posao odgovara TVOM horoskopskom znaku?

Blizanci su veoma druželjubivi i uvek ih možete negde videti okružene velikim brojem ljudi i u brojnom društvu, kada se radi o prijateljstvu, zbog čega pripadnici ovog znaka najviše prihvataju poslove u okviru kojih su najbitniji komunikacija i interakcija. Merkur, kao prva planeta, određuje ovaj znak, što utiče na to da Blizanci budu dobri u pisanju i svim vidovima komunikacije. Jedino što im je potrebno da dostignu vrhunac u poslu jesu saradnici sa kojima mogu da održe balans, kako se ne bi desio neki peh, budući da im se pažnja lako ometa.

Brižljivi i emotivni Rakovi, baš zbog ove svoje crte u karakteru odlični su u poslovima koji uključuju decu. Pa tako od mladosti postaju dobri bebisiteri, a onda se to prebaci i preraste u nastavničku ili profesorsku karijeru. Rakovima odgovaraju poslovi koji su vezani za rad od kuće i koji najčešće uključuju mališane, ali pored toga, usled velike emotivnosti, Rakovi se odlično pokazuju u bilo kom kreativnom poslu. Mnogi pripadnici ovog znaka umeju da budu povučeni i stidljivi, što ih odvlači na poslove “iz senke” ili “iza kulisa”.

Comments