Kao i Ovnovi, osobe rođene u znaku Lava vole da predvode, da budu na čelu kolone, pogotovo kada je u pitanju posao. Mnogi od Lavova odlučuje se za poslove koji su zabavljačke prirode, glumce, pevače, ali ih ima i na skroz drugoj strani. Budući da su veliki romantici, Lavovi su dobri u poslovima koji se bave planiranjem i organizovanjem rođendana, krštenja, venčanja i svih zabava koje za cilj imaju proslavu nekog bitnog datuma. Kada se nađu u strogom poslovnom svetu, idu skroz do vrha, pa postaju glavni. Primer za to su predsednici SAD-a, Barak Obama i Bil Klinton, jer su obojica Lavovi.

Device su perfekcionisti tokom celog svog života i po pitanju bilo čega, pa je i logično da se to prenosi na poslovne planove. Gde god da se nađu, koji god posao da obavljaju, rade to do trenutka dok nisu sasvim zadovoljne. Zbog toga im veoma odgovaraju poslovi u industrijama koje se bave zdravljem, negom i lepotom. Pored toga, Device vole da pomažu drugima, pa su dobre kao “lovci na talente” i uopšte vole posao koji se bavi otkrivanjem dobrih i kvalitetnih strana kod ljudi. Ono što vole jesu i relaksirajući treninzi koje podržavaju joga, akupunktura ili umeće masaža, zbog čega se odlučuju često da se time bave.

Koji posao odgovara TVOM horoskopskom znaku2 Koji posao odgovara TVOM horoskopskom znaku?

Vage su svuda predstavljane pomoću terazija, odnosno kao “Vaga pravde”, zbog čega se pripadnici ovog znaka često odlučuju upravo da budu na strani zakona i da rade u okviru njih. Pored toga, veliki su ljubitelji životinja kojima često pomažu, čak i onda kada nemaju apsolutno nikakvu korist od toga. Međutim, iako se pokazuju kao dobri pravnici, Vage zbog Venere koja ih određuje uživaju u umetnosti, kreativnim poslovima, u kojima budu jako uspešni. Obožavaju da su uvek srede, doteraju, u tome su perfekcionisti, pa se često odlučuju za vrste poslova koje upravo to uključuju i koji se time i bave.

Najbolje u organizaciji su svakako Škorpije. Pripadnici ovog znaka većinom su osobe koje sve sistematično, uz olovku i papir, postepeno pregledaju i rade. Upravo ovakav karakter daje im mogućnost da budu savršeni u detektivskim poslovima i svim poslovima koji podrazumevaju otkrivanje nečega što je duboko skriveno. Organizacija i jaka intuicija ih čini pogodnim za ove vrste poslova. Škorpije su takođe dobre sa novcem, savršeno raspolažu njime, pa su odlični za poslove na berzi, u bankama i sličnim poslovima.

Comments