Strelčevi su ljubitelji putovanja i znanja. Ukoliko ste Strelac, znate da baš i nemate veliki problem sa učenjem i završavanjem visokih škola. Baš zbog toga, osobe ovog znaka postaju jako dobri i kvalitetni profesori i mentori. Pored toga, posao koji im odgovara jeste onaj koji se može raditi od kuće, pa im savršeno ide u nekim kompanijama koje se zasnivaju na online poslovanju. Iako dosta vole kuću i svoje skrovište, obožavaju putovanja, pa se često odluče i za poslove koji obuhvataju česte odlaske u drugi grad ili zemlju.

Ukoliko volite da radite i to vam nikada ne smeta, onda ste verovatno rođeni u znaku Jarca. Zbog obe osobine Jarčevi se često nađu u samom vrhu piramide, gde god i kakav god posao da obavljaju. Vole poslove koji su izazovni i koji zahtevaju takmičarski duh, budući da vole da rade na sebi konstantno. Veoma su dobri kao filmski producenti ili direktori, a neki od pripadnika ovog znaka vole i vodeće, glavne pozicije.

Koji posao odgovara TVOM horoskopskom znaku3 Koji posao odgovara TVOM horoskopskom znaku?

Vodolije su veliki sanjari i ljudi koji žive u mašti i svetu koji često smile u svojoj glavi. Budući da su timski igrači, uvek su tu da pomognu i priskoče onima kojima su potrebni, zbog čega su savršeni za veće i brojnije poslovne okruženje. Postaju dobri programeri i inženjeri, ali su najbolji u poslovima koji se bave pomaganjem ljudi, kao što je psihoterapija ili neki drugi oblik terapije.

Veći sanjari i od Vodolija, svakako su oni u znaku Riba. Njima vlada Neptun, planeta fantazije i maštanja, pa otud ta njihova sanjarenja. Zbog toga postaju dobri umetnici, muzičari, plesači ili fotografi. Privlači ih, ali im i odgovara, rad u muzičkoj industiriji, a sa druge strane, veoma dobro se ostvaruju i kada otpočnu rad u zdravstvu gde mogu da pomažu ljudima.

Pročitajte još i ovo:

Pronađite odgovarajuće street style kombinacije prema svom horoskopskom znaku

Koja vrsta ludaka je vaš bivši prema horoskopu

Koje je tvoje idelano mesto za seks prema horoskopu

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvor fotografija: www.solismagazine.com, www.annstreetstudio.com, www.pinterest.com

 

Comments