Ako ste singl i pitate se kako to da ni sa kim ne uspevate da ostvarite vezu i da nikako ne srećete nekog ko vas razume, možda pripadate nekom od ovih tipova devojaka, koje svojim stavovima, sklonostima i ponašanjem prosto odbijaju muškarce.

Romantična

Vi negujete svoje ideale – putem romantičnih filmova i bajki. Maštate o svojoj srodnoj duši, o intenzitetu i strasti koje ste videli samo na filmu, ali dobro znate da ste i sami za to sposobni. Jedino što nikako ne srećete nekog momka koji bi makar malo ličio na junake tih filmova. Niti izgledaju kao junaci, niti se tako ponašaju – uvek kažu i urade nešto pogrešno, nešto što do krajnosti povređuje vaš osećaj za romantiku, postiđuje vas i odbija. Kao da su svi suviše prostaci, da bi razumeli koliko ste vi osetljivi i da bi se pridružili vašim snovima. Vi želite nekog ko će vas obožavati, ko će biti spreman na sve zbog vas i sa kim će ljubav biti tako sudbonosna, tako duboka i snažna, da ništa neće moći da vas rastavi, baš kao na filmu.

Ono što zaboravljate jeste da je scenarija za te filmove pisao neko ko zna od čega se žene rastapaju i šta im podstiče maštu (i puni bioskopske kase) i da su ti likovi izmišljeni. Čak ni glumci koji ih igraju u svojoj realnosti nisu takvi. Romantični muškarci postoje, romantika u vezi je ostvariva, ali u okrvirima realnosti – zauzdajte svoja očekivanja i pogledajte momke kroz filter razuma – možda ni tada izbor neće biti prevelik, ali neće biti ni nemoguć.

singl 1 Koji ste tip singl devojke? (1. deo)
Comments