Prethodni deo teksta pročitajte ovde.

Pristup je potrebno dozvoliti – ne na neki formalan način, nego iznutra, svojim stavom i uverenjem. Ako vam se čini da uspešno rasterujete muškarce koji pokazuju interesovanje, ili vam se sviđaju samo nedostupni, verovatno vam se ne čini. Nešto u vama podiže zid i suštinski ne dozvoljava pristup. Možda nađete sebe (i svoj zid) u nekom od ovih tipova.

Fatalista

Kao da ste odustali? Možda niste svesni toga, ali digli ste ruke. Nećete više nikoga da tražite i za razliku od očajnice, koja će pristati na bilo kakvu vezu, vi nećete pristati ni na kakvu. Kao da ste se pomirili sa tim da za vas nema muškarca, partnera, ne onakvog kakav vam je potreban, a na manje od toga ne pristajete. I uopšte se više i ne nadate da će se kojim slučajem pojaviti taj koji vam je potreban i ne preispitujete svoje potrebe. Možda ipak da ih malo preispitate?

singl 11 Koji ste tip singl devojke? (2. deo)

Alfa ženka

Jači ste od svih muškaraca oko sebe i to vas nervira i frustrira, jer biste voleli da nekog volite i da imate vezu. Ali svi oni izgleda imaju tako krhke ego-ljušture, a vi ne želite da pazite šta govorite, kako se ponašate i kako ispoljavate osećanje, da im ne biste vređali sujetu. Neka odrastu i očvrsnu, vi imate pametnija posla. Veliki problem veoma nezavisnih i samosvesnih žena je što osećaju da postoji muški zahtev da moraju da budu manje nego što jesu, ako misle da dobiju muškarca. I to nije fer. Evolucija muško-ženskih odnosa je na vašim plećima, a vi to ipak ne možete same. Neke žene bi morale da vas podrže, a neki muškarci da vam se pridruže.

Comments