Vaga

Vaši kvaliteti vam omogućavaju da nekako zaobiđete pitanje pameti – vi ste sposobni da suptilno manipulišete, oslanjajući se na svoju procenu i da izvučete korist iz najgorih situacija, jer su vaši motivi i ciljevi ispravni. Uvek ste pravedni i želite da svima bude dobro. Međutim, ako budete povređeni, svoju energiju ćete okrenuti ka osveti – a i to će biti na vaš specifičan način.

Škorpija 

Škorpije su generalno najpametniji predstavnici horoskopa, pa će ih pamet služiti i tokom ove godine. Ništa im neće promaći, i niko neće moći da ih ubedi da je ispravno i istinito nešto što nije. Biće motivisane, uključene i aktivne u dostizanju svojih ciljeva, a njihova jedinstvena percepcija će ih služiti bez greške – ljudi, okolnosti, prilike, sve će moći da pročitaju i da zauzmu adekvatan stav. 

Strelac 

Vrlo inteligentni Strelci će se tokom ove godine suočavati sa sopstvenom glupošću – ili, bolje rečeno, sa tupošću – kada su u pitanju bliski odnosi i interakcije. Vaša sebičnost i egocentričnost doneće vam nove izazove, na koje treba da odgovorite na nove načine. Ne morate uvek da donosite odluke i zauzimate stav – pustite da se život događa, a vi se uključite, srcem i dušom.

Jarac

Vaš precizan i struktuiran način razmišljanja predstavlja okvir u koji uglavljujete uveličane delove šire slike, kako biste mogli da predvidite svoje akcije i njihovu delotovornost. Vi ništa ne radite ako nemate jasan plan i volite da svoju pamet valjano uposlite, pa ćete to veoma uspešno raditi, naročito ako ste u poziciji da nešto čuvate i unapređujete, tamo gde su drugi malodušni, kolebljivi i skloni odustajanju.

Vodolija 

Na drugom mestu po efikasnoj upotrebi pameti do kraja 2020. godine, nalaze se Vodolije. Imaćete prilike da pokažete sve svoje veštine i mudrost u delikatnim situacijama. Vaša specifična perspektiva sveta, otvorenost uma i široka perspektiva, omogućiće vam da prihvatite nove ideje i koncepte, koji će vam pomoći u ličnom razvoju i dostizanju sopstvenih ciljeva. 

Ribe 

Vaša inteligencija je pre svega emotivna i vrlo ste kreativni, ali ćete morati da se borite sa sopstvenim zamislima, koje umeju da budu fantastično nepraktične, odnosno, teško izvodljive u praksi. Imaćete puno prilika da do kraja godine mnogo naučite iz sopstvenih pogrešaka i da svoja saznanja odmah primenite. 

Naslovna fotografija: instagram.com/ashbrooke

Brankica Milošević 

 

Comments