Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Pa, ne postoji tačni i jasni znaci, ali žene nekako znaju. Kad posmatraju muškarca koji im se sviđa, one ga skeniraju, kao da zaista prenose deo svoje svesti u njegovo energetsko polje, jer tu nema boljeg objašnjenja od intuicije.

U stanju smo da procenimo koliki je nečiji penis, baš kao što možemo lako da pogodimo šta je neko u horoskopu ako obratimo pažnju na čitavo njegovo ponašanje, način na koji govori, gestikulaciju, izgled, izraz lica, uopšte na sve čime zrači, što odaje i što maskira.

Jer kad na nekog obratimo svu svoju ispitivačku pažnju, nastojeći da nešto otkrijemo, mi ga skeniramo. Čak i kad to ne radimo svesno, radimo kako treba i dobijamo odgovarajuće informacije.

Kako da proceniš odokativno koliki mu je mali1 Kako da proceniš odokativno koliki mu je mali

Iskustvo pomaže. Ne mislim samo na iskustvo sa različitim veličinama penisa, nego i na sklonost da se udubljujemo, da osećamo i hvatamo vibracije bez mnogo razmišljanja. Tako sklapamo mozaik, od svih informacija koje dobijamo. Logici ovde nema mnogo mesta. A logika kaže, veliki čovek, veliki organi. Međutim, neveliki i mršavi umeju da iznenade, van svih očekivanja.

Fizički pokazatelji jesu izvesna vretenastost mišića, žilavost i koščatost. Ali ne možete reći visoki i dugoprsti muškarci imaju velike kite, a ne važi ni ono o nosevima. Mada, obratite svakako pažnju na prste i šake, važno je da su mesnate i izraženih oblika i linija, a široka šaka je češće pokazatelj zamašnog potencijala, nego dugi i vitki prsti.

Editors choice