Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

1/2

Pa, ne postoji tačni i jasni znaci, ali žene nekako znaju. Kad posmatraju muškarca koji im se sviđa, one ga skeniraju, kao da zaista prenose deo svoje svesti u njegovo energetsko polje, jer tu nema boljeg objašnjenja od intuicije.

U stanju smo da procenimo koliki je nečiji penis, baš kao što možemo lako da pogodimo šta je neko u horoskopu ako obratimo pažnju na čitavo njegovo ponašanje, način na koji govori, gestikulaciju, izgled, izraz lica, uopšte na sve čime zrači, što odaje i što maskira.

Jer kad na nekog obratimo svu svoju ispitivačku pažnju, nastojeći da nešto otkrijemo, mi ga skeniramo. Čak i kad to ne radimo svesno, radimo kako treba i dobijamo odgovarajuće informacije.

Kako da proceniš odokativno koliki mu je mali1 Kako da proceniš odokativno koliki mu je mali

Iskustvo pomaže. Ne mislim samo na iskustvo sa različitim veličinama penisa, nego i na sklonost da se udubljujemo, da osećamo i hvatamo vibracije bez mnogo razmišljanja. Tako sklapamo mozaik, od svih informacija koje dobijamo. Logici ovde nema mnogo mesta. A logika kaže, veliki čovek, veliki organi. Međutim, neveliki i mršavi umeju da iznenade, van svih očekivanja.

Fizički pokazatelji jesu izvesna vretenastost mišića, žilavost i koščatost. Ali ne možete reći visoki i dugoprsti muškarci imaju velike kite, a ne važi ni ono o nosevima. Mada, obratite svakako pažnju na prste i šake, važno je da su mesnate i izraženih oblika i linija, a široka šaka je češće pokazatelj zamašnog potencijala, nego dugi i vitki prsti.

Editors choice