Studija dalje istražuje pitanje koje se prirodno nameće, a to je zašto je ženama prihvatljivo da imaju manje orgazama od muškaraca. Jedan od ključnih razloga, kako navodi studija, najverovatnije leži u komunikaciji. Više od polovine ispitanih žena priznaje da im nije prijatno da sa razgovaraju sa partnerom na tu temu. Iako partneri generalno vole da eksperimentišu u krevetu, Durex saznaje da se tek svako treći odluči za stimulativni gel, uprkos činjenici da trećina žena kaže da retko ili nikada ne doživi orgazam kroz penetraciju, a svaka četvrta kaže da lakše doživi orgazam kada to čini “nasamo”. Upravo u takvim slučajevima stimulišući gelovi kao što je novi Durex Intense Orgasmic Gel mogu biti prava stvar.

Durex Intense Gel Koliko često većina žena doživi orgazam?

Durex je na društvenim mrežama objavio jedan veoma interesantan video klip na tu temu koji, pored šaljive ima i edukativnu komponentu. Pogledajte, pokrenite se, jer svaka od nas zaslužuje bolje!

*Zatvoreni upitnik sa ponuđenim odgovorima. Obuhvaćeni uzorak: 1,500 seksualno aktivnih muškaraca i žena uzrasta od 16 do 64. Rezultate je prikupila britanska agencija Ginger Comms tokom 2016. godine.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments