Spontana strast, promišljenost i tehnika, sloboda i maštovitost – koliko toga ko nosi u sebi i u kojoj razmeri, određuje njegovu sposobnost da se prepusti ili da vodi ljubavnu igru. Horoskop ljubavne veštine svakog znaka procenjuje ovako.

Ovan

Avanturistički orijentisan ljubavnik, koji je uvek raspoložen da proba nešto novo. On nema problem da svoj stil prilagodi potrebama svoje partnerke – da uradi bilo šta što partnerka želi, to mu je omiljen deo kompletnog odnosa kada je u vezi sa nekim do koga mu je stalo. Ukoliko ti imaš problem da se otvoriš i izraziš svoje želje, on će probati milion stvari dok ne shvati šta je ono što ti prija.

Bik

Bik će te osvojiti svojom veštinom i intenzitetom, on se trudi da seks bude dobar i najveće zadovoljstvo mu je da zadovolji partnerku. On voli da se partnerka pored njega oseća bezbedno i sigurno u svakom aspektu veze, a kad je u pitanju fizičko zadovoljstvo, on će te naprosto razmaziti.

seks horoskop 2 Koliko je koji znak u horoskopu dobar u krevetu?

Blizanci

Oni su veoma strastveni, ali i u ljubavnom činu ih ometa isto što i u drugim oblastima –slaba sposobnost da obrate pažnju na druge ljude, kao i fokus na samo jednu stvar u jednom trenutku. Očekuj mnogo vlažnih poljubaca i strastvene inicijative, ali iza njegovih akcija ne stoji dovoljno znanja, ni intenziteta.

Rak

Rakovi su najsenzualniji znak u horoskopu, oni vole svaki oblik seksa, kad su sa nekim koga vole. Oni uživaju u zadovoljstvu svoje partnerke i brzo uče šta je ono na šta njeno telo najbolje reaguje. Ako želiš mnogo ljubljenja, milovanja, maženja i dodirivanja tokom vođenja ljubavi, izaberi Raka.

Comments