Strelac

Strelci su razigrani ljubavnici, čiji je jedini nedostatak manjak osećaja za različite vrste ljubavne igre. Ne mora svaki ljubavni čin da bude razigran i veseo – intenzitet i strast su takođe potrebni, zbog emotivnog povezivanja sa partnerom. Strelčeve partnerke se ponekad osećaju kao da ih on – uopšte ne oseća.

Jarac

Oni su puritanci. Naravno, mogu da budu dobri u krevetu, ali to kod njih ima veze sa takmičarskim duhom i potrebom da budu najbolji u svemu. Ako tražiš odnos na duge staze u kome je seks sve, samo ne površan, bićeš srećna sa muškarcem rođenim u znaku Jarca.

seks horoskop 4 Koliko je koji znak u horoskopu dobar u krevetu?

Vodolija

Oni su duboki mislioci sa jedinstvenim interesima i važe za bolje ljubavnike u horoskopu. Veoma je moguće da njihova spretnost počiva na temeljnoj informisanosti – pročitali su i odgledali sav mogući edukativni materijal. Njihov način vođenja ljubavne igre ipak može biti sav u njihovoj glavi i ne mora imati puno veze sa tobom i tvojim učešćem. Starije i zrelije Vodolije u stanju su da se malo više otvore i da budu zaista fantastični partneri.

Ribe

Oni važe za stare duše koje seks doživljavaju kao oblik umetnosti i koriste vođenje ljubavi da se izraze – emotivno i kreativno. Seks sa njima podiže fizički odnos na viši nivo, sa njim ćeš otkriti šta stvarno znači vođenje ljubavi – fizičko izražavanje osećanja i povezanosti.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2017!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.instagram.com

Brankica Milošević

Comments