Lav

On je dobar u krevetu, ako si osoba koja je u stanju da ga sve vreme hvali, hrabri i oduševljava se svakim njegovim potezom. Lav će se usredsrediti na tebe i ti ćeš uživati, ali ako ti verbalizovanje zadovoljstva i izražavanje komplimenata remeti prepuštanje zadovoljstvu, on će biti dezorijentisan i to će slabo funkcionisati.

Devica

Dobri su u seksu, kao što su dobri i u svemu ostalom, jer ih vodi njihov poznati perfekcionizam i temeljnost. Oni vežbaju i uče. Jedino što im treba neko vreme da se pripreme da bi probali nešto novo – to kod njih neće ići spontano i impulsivno.

seks horoskop 3 Koliko je koji znak u horoskopu dobar u krevetu?

Vaga

Vage mogu biti dobre i loše u krevetu iz istih razloga – one su duboko zagledane u osećanja i misli drugih i momentalno ih odražavaju. Sa pozitivne strane, ljubavnik Vaga će vrlo brzo osetiti i shvatiti šta te uzbuđuje, a sa druge strane, ako postoji neki problem, on neće biti raspoložen da ga prevazilazi, nego će jednostavno biti neraspoložen.

Škorpija

Teško je ne složiti se da su Škorpije najbolji ljubavnici u horoskopu. Ne postoje lenji i neuključeni ljubavnici u ovom znaku – oni su živi, razigrani, strastveni, intenzivni. Ljubavnik u znaku Škorpije postaviće standarde u tvom intimnom životu, koje će neko drugi teško moći da dostigne.

Comments