Nemoguće je svima udovoljiti poslovica je koju bi skoro uvek trebalo da imamo na umu, ali ne i kada je reč o modi. Na tom polju sve je moguće. Izabrali smo sedam kombinacija u kojima ćete se osećati kao modni guru, a vaš muž/dečko/verenik će sijati, jer ste se obukle baš po njegovom ukusu.

1. Devojka u beloj haljini – nijedan muški glas protiv. Odličan komad za lepše vreme, izgledaćete sveže i moderno, a bela boja se skoro uvek provuče u kolekcijama modnih dizajnera, pa zimi možete odabrati beli kaput.

 item1.rendition.slideshowVertical.outfits you and he will love 1 Kombinacije koje ćete oboje voleti

2. Uska suknja jer znamo koliko muškarci vole stvari koje prate liniju tela, sladak duks i cipele sa printom – dovoljno moderno za vas i dovoljno ženstveno za njega.

 item2.rendition.slideshowVertical.outfits you and he will love 2 Kombinacije koje ćete oboje voleti

3. On već voli vaše omiljene farmerke, ali ako uz njih dodate sako, srebrne štikle i crveni karmin, dodaćete onu dozu elegancije koja vam je falila.

 item3.rendition.slideshowVertical.outfits you and he will love 3 Kombinacije koje ćete oboje voleti

4. Mala crna haljina rešenje je mnogih problematičnih šta-da-obučem situacija. Promenite imidž u blago rok-buntovnički dodajući čizme do gležnja i kožnu jaknu.

 item4.rendition.slideshowVertical.outfits you and he will love 4 Kombinacije koje ćete oboje voleti

5. Midi suknja – komad koji istovremeno izaziva i smiruje otkrivajući vaše noge, ali ne previše. Uz kratak top koji otkriva malo negovane kože i upečatljive štikle, privući ćete njegovu pažnju, a istovremeno se osećati opušteno.

 item5.rendition.slideshowVertical.outfits you and he will love 5 Kombinacije koje ćete oboje voleti

6. Uvek je dobro kombinovati usko i široko, a za ovu kombinaciju odaberite uske pantalone zanimljivog printa i široku belu košulju, koja izgleda kao da ste je od njega pozajmile. Dodajte baletanke ako idete u šetnju.

 item6.rendition.slideshowVertical.outfits you and he will love 6 Kombinacije koje ćete oboje voleti

7. Čipkasta bluza uz suknju sa šljokicama  mogu da budu pravi izbor za večernji izlazak, sandale neka budu jednostavne, a ako je nešto hladnije, odaberite opuštenu jaknu u kojoj nećete izgledati previše sređeno.

 item7.rendition.slideshowVertical.outfits you and he will love 7 Kombinacije koje ćete oboje voleti


Vesna Marić

Comments