16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Kompanije NIS i IDEA su danas predstavile zajednički multipartner lojaliti program pod nazivom “Super Kartica” kroz koji će pružiti dodatne pogodnosti svojim potrošačima. “Super Kartica” je jedinstveni program nagrađivanja u Srbiji u koji je uključeno više partnera, gde svaki partner nagrađuje potrošača za kupovinu ili korišćenje njegovih usluga.

Ovaj program lojalnosti omogućava kompanijama da još bolje upoznaju navike i ponašanje svojih potrošača, a sa ciljem da nagrade njihovu vernost. Ponude koje će biti kreirane u skladu sa individualnim potrebama korisnika, jednostavno sakupljanje bodova i mogućnost dodatnih ušteda predstavljaju najveću prednost ovog programa. Koncept multipartner lojaliti programa koji su započele kompanije NIS i IDEA prvi je u Srbiji ovakve vrste i veličine, i nastaviće da se širi uključivanjem novih partnera – čime će se povećavati i pogodnosti za sve potrošače.

Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a, rekao je ovom prilikom:

Investicija u potrošače i zadovoljavanje njihovih potreba je jedini siguran put za rast naše mreže. Zadovoljstvo mi je što smo danas i ozvaničili saradnju sa kompanijom IDEA. Izreka da se slično sličnom raduje važi i u našem slučaju. NIS se stalno razvija i raste u najveću energetsku kompaniju u regionu Jugoistočne Evrope, dok IDEA iz godine u godinu beleži najveću stopu rasta u sektoru trgovine i među vodećim je maloprodajnim lancima u regionu Balkana.

IMG 0028 Kompanije NIS i IDEA ozvaničile saradnju

Svakako će najviše koristi od saradnje NIS-a i IDEA-e imati potrošači koji će kroz ovaj program dobiti više za manje. NIS ima najširu maloprodajnu mrežu u zemlji sa više od 300 benzinskih stanica, IDEA ima više od 160 maloprodajnih objekata, što znači da naše pumpe i prodavnice zajedno dnevno obiđe više ljudi nego što je kapacitet deset Beogradskih Arena.”

Ivica Todorić, predsednik Agrokor koncerna i vlasnik trgovinskog lanca IDEA izjavio je ovim povodom:

“NIS i IDEA kao društveno-odgovorna preduzeća u Srbiji za preko milion svojih kupaca lansiraju novu lojaliti karticu pod brendom “Super Kartica”, koja će poboljšati uslugu korisnicima.
Uvereni smo da ovom karticom, koja je već u praksi jedna od najuspešnijih u svetu lojaliti kartica, građani Srbije dobijaju najmoderniju i najbolju svetsku praksu.

Najvažnije je to što naše kompanije intenzivno rade na uvođenju usluga kojima će potrošači u Srbiji dobiti najbolju tehnologiju i mogućnost korišćenja današnje najnaprednije virtuelne infrastrukture.
Lansiranje ove kartice znači i mnogo više, a to je upravo odlična saradnja najvećih kompanija u Srbiji i njihov zajednički nastup na tržištu u korist potrošača i ukupne ekonomije Srbije.
Sigurni smo da će se oko ove lojaliti kartice uskoro okupiti i mnoga druga preduzeća i institucije u Srbiji.”

NIS i IDEA su ozvaničili svoje partnerstvo u prisustvu velikog broja zvanica, predstavnika Vlade Republike Srbije, poslovnih partnera, javnih ličnosti i prijatelja dve kompanije.

Dodatna informacija:

Procedura dobijanja “Super Kartice” je veoma jednostavna. Potrebno je popuniti pristupnicu, otcepiti privremenu karticu sa pristupnice, koja se koristi dok na kućnu adresu kupca ne stigne personalizovana kartica. Prilikom svake kupovine “Super Karticom” na NIS Petrol benzinskim stanicama i u svim IDEA prodavnicama sakupljaju se bodovi. Nakon završetka tromesečnog ciklusa na kućnu adresu kupca dolazi specijalna brošura sa informacijom o prikupljenim bodovima i ostvarenim benefitima, kao i bonovi za kupovinu sa drugim popustima i pogodnostima za kupce. Prvi obračunski period će biti od 01. maja do 31. jula, nakon čega će početi novi tromesečni ciklus nagrađivanja i pogodnosti za potrošače.

Editors choice