Niko nije imun na komplimente i pohvale, odnosno, svako ih zaslužuje i voli da ih čuje, čak i ako ne ume da ih primi sa zahvalnošću (što je mala, ali bitna životna veština). Obično se muškarcima dele saveti o tome kako da ženama upute originalne komplimente, ali pohvale i komplimenti su i njima potrebni i prijaju im, kao i nama. Osim komplimenata o dobrom izgledu, frizuri, izboru garderobe, parfemu (što jednako prija i ženama i muškarcima), ovo su još neke vrste komplimenata i pohvala, koje muškarcima govore da ih poštujete, vrednujete i vidite ono najbolje u njima.

Pohvalite njihov šarm i smisao za humor

U jednom istraživanju o tome koja vrsta pohvale im najviše prija, četrdeset odsto muškaraca je odgovorilo da veoma uživa u potvrdi svog šarma i smisla za humor. Sličan je i procenat žena koji šarm i duhovitost stavlja u vrh liste poželjnih muških osobina.

Primetite njihovu snagu i muževnost

Iako ste nezavisni i samostalni, pokažite muškarcu do koga vam je stalo da cenite njegovu muževnost, inicijativu, njegove zaštitničke sklonosti – pokažite da ste zadovoljni što možete da se na njega oslonite.

Comments