Pred novogodišnje praznike stiže nešto sasvim novo iz linije Herbafast proizvoda – Herbafast Fiber sa ukusom čokolade!

Idealan za one koji ne mogu da se odreknu slatkiša u toku procesa mršavljenja!

Herbafast choko 11 Konačno! Čokolada od koje gubimo kilograme!

Svako ko do kraja 2014. poruči Herbafast Fiber mesečni paket (3 kutije) dobija i anticelulit kremu gratis!
Poruči ovde!

Pre nego što probate podsetimo se zašto je unos vlakana kroz Herbafast Fiber dobar za nas.

Sada je i pola više nego dovoljno…

Skidanje kilograma je za mene izuzetno frustrirajuće iskustvo. Pogotovo što non-stop razmišljam o hrani i stalno sam gladna. Svaki plan za skidanje kilograma koji sam ikada napravila podrazumevao je da moram izbegavati određenu grupu namirnica: masti, šećere, ugljene hidrate – i ja sam se toga pridržavala.

Bez obzira na posvećenost, želja za hranom koju ne smem da jedem se samo povećavala. Osećala sam neraspoloženje i nedostatak energije, praćen padom imuniteta. I posle svega sam, gotovo uvek uspevala da vratim svaki kilogram koji sam izgubila…

Pročitala sam da su istraživanja potvrdila da samo ukoliko smanjim unos kalorija, mogu izgubiti višak kilograma i održati željenu kilažu duže vreme. Mislila sam “E, to je nemoguće” A onda sam čula za vlakna. Nisam mogla da verujem da sam toliko sita, a da istovremeno mršavim.

I što je još bolje, samo je trebalo da povećam unos vlakana, a ne da izbacim bilo koju drugu vrstu namirnica iz ishrane. Zbog toga je za mene, Herbafast Fiber verovatno najbolja formula za mršavljenje.

Mnogo radim i vodim računa o sebi. Našla sam najbolju formulu. Pijem Herbafast® Fiber.

Ova jedinstvena kombinacija biljnih vlakana sa kompleksom vitamina i minerala pomaže:

1. DA SE OSEĆAM SITO

2. DA IZGLEDAM VITKO

Ovako radi Herbafast ® Fiber i nema više prejedanja.

Sada je i  pola više nego dovoljno!

HERBAFAST® FIBER – VEROVATNO NAJBOLJA FORMULA ZA MRŠAVLJENJE

Herbafast choko 22 Konačno! Čokolada od koje gubimo kilograme!

Stručne činjenice o vlaknima.

Šta su vlakna

Vlakna su sastavni deo biljne hrane koje naše telo ne može da svari. Ima ih u voću, povrću, žitaricama… Ranije se smatralo da su biljna vlakna beskorisni deo svežih namirnica, koji samo smanjuje njihov kvalitet. Danas se zna, a stručna javnost je potvrdila mnogobrojnim radovima i studijama, da biljna vlakna u mnogome doprinose zdravlju oraganizma i pomažu u prevenciji mnogih bolesti.

Stručnjaci kažu da unosimo nedovoljno vlakana

Iako se vlakna mogu unositi ishranom, mi ih ne unosimo dovoljno. Istraživanja pokazuju da prosečna odrasla osoba unese oko 10 do 15 grama vlakana dnevno – što je oko polovina preporučenog dnevnog unosa. Obzirom na to kako se hranim, ja sigurno unesem još manje.

Manjak vlakana vodi do viška kilograma

Sve češće nabacim koji kilogram više. Moje drugarice se žale da je i kod njih situacija ista. Kad vratim film u nazad ne sećam se da su moja baka i mama u ovim godinama imale slični problem. Sigurna sam da je razlog za to činjenica da nam u ishrani nedostaju vlakna.

Comments